Kickstart Liikeideakilpailu

Kickstartin tavoitteena on edistää positiivista suhtautumista yrittämiseen, synnyttää uusia yrityksiä alueelle ja toimia yhteistyöfoorumina muiden yrittäjyyttä edistävien kilpailujen suuntaan. Kilpailu on koulutusrajat ylittävä ja se järjestetään sekä suomeksi että englanniksi. Kilpailun aikana kokemus liikeidean kehittämisestä karttuu ja parhaimmillaan se voi sytyttää kipinän yrittäjyyteen. Kilpailuun voi osallistua joko yksin tai Oulun yliopiston tutkinto-opiskelijoista muodostuvan tiimin kanssa. Liikeideoihin hiotaan potkua kilpailun kahdessa vaiheessa. Ensimmäinen vaihe käydään yliopiston sisäisenä kilpailuna, jossa ratkotaan yliopiston parhaat liiketoimintaideat. Yliopiston finaalin kolme parasta pääsevät oppilaitosten väliseen Kickstart -finaaliin, jossa kaikkien kolmen oppilaitosten liikeideat kisaavat keskenään.

 

Mitä? Kickstart on Oulun yliopiston, Oulun ammattikorkeakoulun ja Oulun seudun ammattiopiston yhteisesti järjestämä liikeideakilpailu. Kilpailu starttaa jälleen syksyllä 2017 ja huipentuu yhteiseen finaaliin tammikuussa 2018.

Miksi? Saat mahdollisuuden kehittää liikeideaasi, saat arvokasta palautetta paikallisilta asiantuntijoilta ja voit voittaa huikeita palkintoja.

Kenelle? Voit osallistua kisaan joko suomeksi tai englanniksi, yksin tai opiskelijatiimin kanssa - sinun valintasi.

Miten? Kilpailu on kaksivaiheinen: jokainen oppilaitos lähettää oman sisäisen finaalinsa parhaat ideat Kickstart -finaaliin, jossa vaan huikeimmat ideat menestyvät.  


                  Kehitä liikeidea, jossa on potkua!

Viimeksi päivitetty: 11.9.2017

Pääyhteistyökumppanit

Kickstart
Oulun Ammattikorkeakoulu
Oulun seudun ammattiopisto
Oulun innovaatioallianssi
Avanto Accelerator