Cafe Lingua ja Kulttuuripassi

In English

CAFE LINGUA

Cafe Lingua on Kieli- ja viestintäkoulutuksen sekä Erasmus student Networkin eli  ESN:n järjestämä kohtaamispaikka suomalaisille ja vaihto-opiskelijoille eri kielipöytien ääressä.
Tule tapaamaan vaihto-opiskelijoita ja kehittämään kielitaitoasi natiivin kanssa rennosti ja hauskasti. Tapaamisissa keskustellaan ajankohtaisita ja opiskelijoita kiinnostavista asioista, pelataan lautapelejä ja parannetaan maailmaa kielellä kuin kielellä.

Kielipöytiä muodostuu osallistujien mukaan, tyypillisesti ainakin seuraavista kielistä: suomi, englanti, saksa, venäjä, ranska, espanja, italia, portugali, japani, ruotsi, kiina ja arabia.

Tilaisuuksiin ei tarvitse ilmoittautua, tule vain paikalle!

Ks. CAFE LINGUA -TAPAAMISTEN AIKATAULU

KULTTUURIPASSI

Osallistumalla Cafe Lingua-iltoihin voit saada opintopisteitä! Pyydä oma kulttuuripassisi Cafe Linguan ohjaajilta ja kerää siihen merkintä joka osallistumiskerralta.
Kerättyäsi 13 merkintää kirjoita loppuraportti, toimita passi ja tulostettu raportti kieli- ja viestintäkoulutukseen yliopisto-opettaja Kari-Pekka Kallungille, sisäinen posti TOPIK 4, ST 450.  Kun opettaja on hyväksynyt raportin, saat 2 opintopistettä.

KOORDINAATTORIPASSI

 

Toimimalla Cafe Lingua -iltojen ohjaajana voit ansaita 2 op lukukaudessa / 4 op lukuvuodessa. Nouda koordinaattoripassi yhteyshenkilöltä ja kerää siihen merkinnät ohjauskerroilta (8 / lukukausi). Kirjoita lopuksi yhden sivun raportti. Toimita passi ja loppuraportti kieli- ja viestintäkoulutukseenyliopisto-opettaja Kari-Pekka Kallungille, sisäinen posti TOPIK 4, ST 450.

Cafe Lingua -yhteyshenkilö Kari-Pekka Kallunki (etunimi.sukunimi@oulu.fi, huone ST450/21)

 

Viimeksi päivitetty: 11.12.2018