Tietoa meistä

Kieli- ja viestintäkoulutuksella on tehtävänä järjestää yliopiston tutkintoihin kuuluva kieli- ja viestintäkoulutus. Lisäksi tarjoamme koulutusta myös jatko-opiskelijoiden, henkilöstön ja työelämän tarpeisiin. Kehitämme kurssejamme jatkuvasti yhteistyössä tiedekuntien ja muiden sidosryhmien kanssa. Työelämälähtöisyys ja kansainvälistymisen tarpeet ovat tärkeässä osassa kurssivalikoimaamme.

Tarjoamme kieli- ja viestintäkoulutusta kahdeksassa eri kielessä, jotka ovat suomi, suomea muunkielisille, ruotsi, englanti, japani, kiina, ranska, saksa ja venäjä. Lisäksi arabian, espanjan, italian ja portugalin kielen opintoja tarjotaan avoimina yliopisto-opintoina Pohjois-Pohjanmaan Kesäyliopistossa.

Yksikössämme työskentelee kolmisenkymmentä kielten ja viestinnän opettajaa. Heidän työpisteensä sijaitsevat Arkkitehtuurin osaston yläpuolella 4. kerroksessa (ST 439, ST 445 ja ST 450). Tapaamisajat sovitaan sähköpostitse, käyttäen osoitteissa muotoa  etunimi.sukunimi@oulu.fi.

Mikäli sinulla on opettajille palautettavia kirjallisia töitä, palauta ne Kieli- ja viestintäkoulutuksen postilaatikkoon Koneenkadulle, sisäänkäynnin T2 läheisyydessä.

Tarkemmat tiedot löydät, kun klikkaat yläpuolella olevaa Ota yhteyttä -linkkiä. Opettajamme neuvovat ja opastavat mielellään kieli- ja viestintäopintoihin liittyvissä asioissa, joten ole rohkeasti yhteydessä!

Viimeksi päivitetty: 18.12.2018