Study group ja itseopiskelu

Opintoryhmäopiskelu 

Tämä opiskelumuoto on oppimista yhdessä kavereiden kanssa. Oppiminen on interaktiivista ja voit opettaa asioita toiselle, jolloin opit todella hyvin! Opintoryhmissä oppii ryhmätyötaitoja ja samalla tapaa kavereita. 3-6 oppijaa/ryhmä on hyvä koko.

Itsenäinen opiskelu 

Kieli- ja viestintäkoulutuksessa kuulet usein termin monimuoto-opetus. Se tarkoittaa, että osa oppimisestasi on itseopiskelua, esim. valmistautumista seuraavalle tunnille, joko verkossa tai muiden tehtävien parissa. Voit myös suorittaa kokonaisen kurssin verkossa. Itseopiskelua varten  saat mahdollisesti tehtäväpaketteja, jotka sisältävät kielioppia, tekstejä, kuuntelutehtäviä tai kirjoittamista. Voit myös saada lisätehtäviä, jos tunnet, että etenet oppimisessasi hyvin ja tähtäät hyviin taitoihin. Niiden avulla voit myös kerrata unohtuneita asioita, jotta et tipahda kärryiltä.

Verkkokurssit

Voit myös suorittaa kokonaisia kursseja verkossa. Osassa voi olla loppukoe, joka tehdään valvotusti, ns. perinteisesti luokassa.  Verkkokursseille ilmoittaudutaan Weboodissa.

Suomen kieli ja viestintä

Viesti ja vaikuta

Asiantuntijan verkkoviestintätaidot

Tuotantotalouden tieteellinen viestintä

Toinen kotimainen kieli, ruotsi

2 op:n kurssi, edellyttää hyvän lähtötason ruotsin kielessä

Englanti

Mechanics of Writing

Business Writing