Opinto-oikeus

Kieli- ja viestintäkoulutuksen kurssit ovat ensisijaisesti tarkoitettu Oulun yliopiston perustutkinto-opiskelijoille. Myös muut korkeakouluopiskelijat ja henkilökunta ovat tervetulleita tietyin ehdoin.

OAMK-opiskelijat

Oulun Seudun Ammattikorkeakoulun opiskelijat voivat maksutta opiskella seuraavaa kieli- ja viestintäkoulutuksen tarjoamaa kieltä mikäli ryhmäkoko sallii:
japani, kiina, ranska, saksa, suomi vieraana kielenä sekä venäjä.

Toistaiseksi tarvitaan vielä Erillisen opinto-oikeuden hakemus. Täytä lomake ja palauta osoitteeseen study.languages@oulu.fi.

Informaatiota kursseista löytyy kielikohtaisista WebOodin opinto-oppaista, osoitteesta study.languages@oulu.fi tai kielten  yhteysopettajilta.

Oulun yliopiston opiskelijat voivat vastaavasti opiskella kieltä OAMK:ssa. Katso lisää täältä: OAMK harvinaiset kielet

Opiskelijat muissa korkeakouluissa:

Muissa Suomen korkeakouluissa kirjoilla olevat voivat hakea erillistä opinto-oikeutta Oulun yliopiston kieli- ja viestintäkoulutukseen. Ks. oheiset linkit.
Kielikursseille otetaan kaikki kotiyliopistosta puollon saaneet JOO-opiskelijat, mikäli ryhmissä on tilaa. Oikeutta myönnetään vuosi kerrallaan ja max. 4 kurssia/lukuvuosi.

Joustava Opinto-Oikeus (JOO)

HUOM!

Erillinen opinto-oikeus jonkin tiedekunnan johonkin aineeseen EI anna oikeutta osallistua kieli- ja viestintäkoulutuksen kursseille, vaan opiskelijan on anottava paikkaa erikseen!

Oulun yliopiston henkilökunta voi myös osallistua kielikursseille jos ryhmässä on tilaa. Ilmoittautuminen tapahtuu suomi vieraana kielenä -kursseille henkilöstöportaalin kautta. Muiden kielten kurssipaikkoja voi tiedustella osoitteesta study.languages@oulu.fi.

Kielikurssien hinta on ulkopuolisille  on 10 euroa/opintopiste.