22.1.2019 Uutinen

Pääsy Taylor & Francisin ja Wileyn elektronisiin aineistoihin vaarassa

FinELibin nykyiset sopimukset Taylor & Francisin ja Wileyn kanssa päättyivät vuoden 2018 lopussa. Neuvottelut kustantajien kanssa jatkuvat, mutta on epävarmaa päästäänkö sopimukseen.

7.1.2019 Uutinen

PsycArticles ja MLA -tietokantojen uudet käyttöliittymät

PsycArticles ja MLA  -tietokantojen käyttöliittymät ovat vaihtuneet.

17.12.2018 Uutinen

Pääsy Taylor&Francisin ja Wileyn elektronisiin aineistoihin vaarassa vuodenvaihteen jälkeen

FinELibin nykyiset sopimukset Taylor & Francisin ja Wileyn kanssa päättyvät vuoden 2018 lopussa.

3.12.2018 Uutinen

Vuodenvaihteen aukiolot - Library hours during Christmas time

Kirjaston toimipaikat ovat kiinni 22.12.-1.1.Pegasuksen ja Lääketieteen kirjaston päiväkohtaiset aukioloajat näet Oula-Finnan etusivulta.

27.11.2018 Uutinen

Iris.ai pilottikäytössä

22.11.2018 Uutinen

Joulun avaus Tiedekirjasto Pegasuksessa ke 28.11. klo 9-15

Myynnissä divarikirjoja, kahvia ja leivonnaisia. Samalla voit hankkia uniikit joulukortit ja Rudolf Koivun jouluiset rintamerkit itsellesi ja kaverillesi.

Tule kuuntelemaan jouluista livemusiikkia ja osallistu arpajaisiin - hyvät kirjapalkinnot!

Oulun yliopiston kirjastoammattilaiset ry.

15.10.2018 Uutinen

Iris.ai workshop 6.11.2018: Speed up your literature review

Join the workshop at your campus in November and get started with Iris.ai - your AI science assistant.

5.10.2018 Uutinen

Oula-Finnan Omat tiedot -valikko uudistuu ti 9.10.

Tiistaina 9.10. Oula-Finnan valikkorakenne muuttuu. Entisen, horisontaalisen, valikon tilalle tulee helpommin navigoitava vertikaalinen valikkorakenne.

3.10.2018 Uutinen

Tarkista Oula-Finnasta varastopyyntösi tilanne

Oula-Finnan omista tiedoista voit tarkistaa pyyntösi reaaliaikaisen tilanteen. Noudettavina olevista kirjoista lähtee asiakkaalle saapumisilmoitus myös sähköpostitse.

16.4.2018 Uutinen

Frost and Sullivan markkinatutkimustietokanta käytössä

Oulun yliopistolla on käyttöoikeus Frost & Sullivan -tietokantaan.

20.2.2018 Uutinen

KURSSIKIRJALLISUUS 2018-2019

Pyydämme opintojaksojen vastuuhenkilöitä ilmoittamaan uudet Oulun yliopiston perustutkintojen opintovaatimuksissa olevat kurssikirjat mahdollisimman varhaisessa vaiheessa,

13.2.2018 Uutinen

Vastaa Finnan käyttäjäkyselyyn

Kansalliskirjasto kerää Finna-alustalle rakennetuista palveluista palautetta lyhyellä kyselyllä.

18.1.2018 Uutinen

Tuhat ORCID-tunnistetta luotu Oulun yliopiston tutkijoiden toimesta

ORCID-tutkijatunniste on vakiintunut merkittäväksi tutkijoita identifioivaksi tunnisteeksi.

4.1.2018 Uutinen

Lisää kotimaisia digitoituja lehtiä avoimesti verkkoon!

Kansalliskirjasto siirsi jälleen avoimesti verkossa luettavien, digitoitujen lehtien vuosirajaa.

24.11.2017 Uutinen

Työhuonekirjat

Muutto edessä? Työhuone täynnä aikojen kuluessa kertyneitä kirjoja?

18.10.2017 Uutinen

Primal Pictures Dentistry -aineisto käytössä

Primal Pictures Dentistry -aineisto on avattu Oulun yliopiston käyttöön.

3.10.2017 Uutinen

KnowPap ja KnowPulp käytettävissä

Oulun yliopiston verkossa on käytettävissä kaksi uutta e-aineistoa: KnowPap - Paperitekniikan ja automaation oppimisympäristö sekä

2.10.2017 Uutinen

Vapaakappaletyöasemat siirtyivät Pegasuksen 3. kerrokseen

Elektroniset vapaakappaleaineistot ovat nyt käytettävissä Tiedekirjasto Pegasuksen 3. kerroksessa sijaitsevilla vapaakappaletyöasemilla.

Kaikkia työasemalla olevia aineistoja voi hakea, katsella ja kuunnella ilman käyttäjätunnuksia.

13.9.2017 Uutinen

Opiskelijan kampus 24/7 campus for students

Tiedekirjasto Pegasuksen toisen kerroksen ryhmätyökäytävä on osa Opiskelijan 24/7 kampusaluetta. Tila on käytettävissä ympäri vuorokauden.

23.8.2017 Uutinen

Elsevier-neuvottelut / Negotiations with Elsevier

Elsevier has approached academic institutions and researchers in Finland. The letter states Elsevier’s view on the negotiations between the FinELib consortium and Elsevier.

25.4.2017 Uutinen

ORCID-tutkijatunnisteen voi nyt yhdistää Oulun yliopiston järjestelmiin

Oulun yliopisto edistää osaltaan kansainvälisen ORCID-tutkijatunnisteen käyttöönottoa Suomessa.

22.3.2017 Uutinen

Kirjailijan kammari - Kirjojen Suomi

Oulun yliopiston kirjastossa voit nyt istahtaa kirjailijan kammarissa ja tutustua 100-vuotiaan Suomen kirjoihin sekä painettuna että e-kirjoina.

3.3.2017 Uutinen

Kurssikirjojen käsikirjastokokoelma P KKU uudistuu

Tiedekirjasto Pegasuksen kurssikirjojen käsikirjastokokoelma muuttaa lainattavien kurssikirjojen yhteyteen, minkä jälkeen kaikki kurssiki