MustRead-verkkolehden logo

Yhteiskunnallinen digimedia MustRead luettavissa

Kirjasto on hankkinut Oulun yliopiston opiskelijoille ja henkilökunnalle käyttöoikeuden yhteiskunnalliseen verkkolehteen, MustReadiin.  MustRead on uusi aikakauslehtityyppinen digimedia, joka aloitti toimintansa lokakuussa 2017. Lehdessä työskentelee kokeneiden journalistien lisäksi myös ekonomisteja ja politiikan tutkija.  MustRead tutkii yhteiskunnallisia ilmiöitä pintaa syvemmältä – löydät mediasta asiapitoisia taustoittavia juttuja ja analyysejä, joita muut eivät Suomessa tee.

Näin pääset lukemaan MustReadia:

● Mene osoitteeseen https://www.mustread.fi/rekisteroidy/ ja syötä kenttään Oulun yliopiston sähköpostiosoitteesi (oulu.fi tai student.oulu.fi -päätteinen sähköpostiosoite).

● Seuraavalla sivulla syötä loput tietosi ja paina Lähetä. Voit käyttää mitä salasanaa haluat, kunhan se on riittävän voimakas.

● Saat sähköpostiisi varmistusviestin, klikkaa siinä olevaa linkkiä.

● Nyt tilisi on rekisteröity ja sinut on kirjattu sisään sillä laitteella, jolla klikkasit linkkiä. Jos haluat käyttää jotain muuta laitetta, toista selainta tai mobiilisovellusta, kirjaudu käyttämällä Oulun yliopiston sähköpostiosoitettasi ja rekisteröinnin yhteydessä syöttämääsi salasanaa.

Voit rekisteröitymisen jälkeen ladata MustRead-sovelluksen App Storesta tai Play-kaupasta. Sovellus helpottaa mobiilikäyttöä.

Viimeksi päivitetty: 17.10.2019