Opiskelijat ja henkilökunta voivat saada välttämättömästi tarvitsemiaan kirjalainoja kirjastosta erityisjärjestelyin 25.3. alkaen

Oulun yliopiston ja Oamkin sekä OSAO:n Kontinkaan opiskelijat ja henkilökunta voivat saada poikkeustilanteessa välttämättömästi tarvitsemiaan kirjalainoja oppilaitoksensa kirjastosta erityisjärjestelyin keskiviikosta 25.3. alkaen.

Tarkemmat ohjeet lainapyynnön tekemiseen ilmoitetaan Oulun yliopiston opiskelijoille kirjaston uutiskanavalla Tuudossa. Oulun yliopiston henkilökunnalle tarkemmat ohjeet tiedotetaan Pation uutisissa ja Oamkin henkilökunnalle Heimossa. Oamkin ja OSAO:n opiskelijoille tiedotetaan asiasta heidän omissa tiedotuskanavissaan.

Erityisjärjestely on tarkoitettu poikkeustilanteessa ainoastaan edellä mainittujen oppilaitosten opiskelijoille ja henkilökunnalle. Valitettavasti muiden asiakkaiden ei ole mahdollista saada kirjalainoja kirjaston ollessa suljettuna.

Viimeksi päivitetty: 26.3.2020