Kirjaston palvelut koronaviruksen aiheuttamassa poikkeustilanteessa

Oulun yliopiston kirjastot ovat kiinni 31.5. saakka. Tälle sivulle päivitetään tietoa kirjaston palveluista ja ajankohtaisista asioista poikkeustilanteessa.

Oulun yliopiston kirjastot avataan rajoitetuin palveluin ja aukioloajoin 1.6.2020. Lue lisää uutisesta. Lainauspalvelua lukuunottamatta muut kirjaston palvelut jatkuvat toistaiseksi etäyhteyksin.

Tavoitat meidät sähköpostilla osoitteessa kirjasto@oulu.fi ja chatissa Oula-Finnassa.

Asiakkaiden lainat uusitaan automaattisesti eikä myöhästymismaksuja kerry kirjaston ollessa kiinni. Ennen poikkeustilan alkamista (17.3.2020) aiheutuneen palauttamattoman aineiston laskutus ja perintä toimivat edelleen poikkeustilasta huolimatta.

On suositeltavaa, että kirjoja ei palauteta sulkuaikana. Jos kuitenkin olet esim. muuttamassa pois paikkakunnalta, voit palauttaa kirjoja Tiedekirjasto Pegasuksen tai Lääketieteen kirjaston ulkopalautuslaatikoihin. Huomioithan, että niihin palautetut kirjat käsitellään viiveellä.

Kirjaston e-kirjat, tietokannat ja muut e-aineistot ovat opiskelijoiden ja henkilökunnan käytettävissä kirjautumalla Oula-Finnaan Oulun yliopiston käyttäjätunnuksella (Haka login). 

Asiakkaiden on mahdollista saada kirjastosta välttämättä tarvitsemiaan kirjalainoja (max 5 kirjaa) erityisjärjestelyin kirjaston ollessa kiinni (31.5. asti). Asiasta sovitaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kirjasto@oulu.fi.

Lue lisää kirjaston palveluista poikkeustilanteen aikana: Hyödynnä kirjaston palveluita etänä

Oulun yliopiston koronavirusinfosivu: Ajankohtaista koronaviruksesta COVID-19

 

Kirjaston uutisia liittyen COVID-19-poikkeustilanteeseen ja etäpalveluihin:

 

 

 

Viimeksi päivitetty: 29.5.2020