Kirjaston palvelut koronaviruksen aiheuttamassa poikkeustilanteessa

Tälle sivulle päivitetään ja koostetaan tietoa kirjaston palveluista ja ajankohtaisista asioista poikkeustilanteessa.

Kirjastossa asiointi

Lisärajoitukset Oulun yliopiston kirjaston lähipalveluiden käytössä jatkuvat 25.4.2021 asti. Kirjastoissa on käytössä ns. pika-asiointi itsepalveluna, eli kirjastoaineistojen lainaaminen ja palauttaminen omatoimisesti. Kirjastoon ei saa jäädä oleskelemaan, tekemään ryhmätöitä, lukemaan lehtiä tai opiskelemaan. Lukusalilainojen, mikrofilmien, e-gradutyösemien ja vapaakappaletyöasemien käyttö on mahdollista erityisjärjestelyin Tiedekirjasto Pegasuksessa. Lue tarkemmat tiedot kirjaston rajoitetuista lähipalveluista.

Kirjastoon saa tulla vain oireettomana. Käytäthän käsidesiä ja kasvomaskia. Huolehdithan myös riittävistä turvaväleistä toisiin asiakkaisiin ja kirjaston henkilökuntaan. Tarkista kirjaston aukioloajat verkkosivuiltamme, Oula-Finnasta tai Tuudosta.

Korkeakoulujen ohjeet koronavirustilanteessa: Oulun yliopisto ja Oamk.

EDIT 23.4.2021: Kirjaston lähipalveluiden rajoituksista luovutaan maanantaina 26.4.

Kirjaston palvelut etänä

E-kirjat ja muut elektroniset aineistot ovat Oulun yliopiston ja Oamkin opiskelijoiden ja henkilökunnan käytettävissä kirjautumalla Oula-Finnaan Oulun yliopiston tai Oamkin käyttäjätunnuksella (HAKA-login):

Kirjaston palveluja kannattaa ensisijaisesti käyttää etänä ja välttää turhia käyntejä kirjastossa. Lue kooste kirjaston etäpalveluista.

Kirjaston uutisia liittyen COVID-19-poikkeustilanteeseen ja etäpalveluihin:

Viimeksi päivitetty: 23.4.2021