Kirjaston palvelut koronaviruksen aiheuttamassa poikkeustilanteessa

Tälle sivulle päivitetään ja koostetaan tietoa kirjaston palveluista ja ajankohtaisista asioista poikkeustilanteessa.

​​​​​Oulun yliopiston kirjastoissa on voimassa rajoitetut aukioloajat koronatilanteen takia. Katso kirjastoyksiköiden aukiolojat täältä. Käytäthän kirjastossa palautus- ja lainausautomaatteja, jos mahdollista.

• Flunssaisena pysyttele kotona.
  • Pidä 1-2 metrin turvaetäisyys muihin ja tervehdi muuten kuin kättelemällä.
  • Huolehdi hyvästä käsihygieniasta: Pese kädet usein vedellä ja saippualla tai jos niitä ei ole saatavilla, käytä alkoholipitoista käsihuuhdetta.  Käytä kertakäyttöpyyhkeitä käsien kuivaamiseen.
  • Yski ja aivasta nenäliinaan tai omaan kyynärtaipeeseen tai hihan yläosaan.
  • Heitä niistämisen jälkeen nenäliina heti roskiin ja pese kädet.
  • Käytä kasvomaskia tai muuta tilanteen vaatimaa suojainta, jos olet lähikontaktissa muiden kanssa.

E-kirjat ja muut elektroniset aineistot ovat Oulun yliopiston ja Oamkin opiskelijoiden ja henkilökunnan käytettävissä kirjautumalla Oula-Finnaan Oulun yliopiston tai Oamkin käyttäjätunnuksella (HAKA-login):

Monet kirjaston palveluista on saavutettavissa myös etäyhteyksin. Tutustu kirjaston etäpalveluihin.

Oulun yliopiston koronavirusinfosivu: Ajankohtaista koronaviruksesta COVID-19

Kirjaston uutisia liittyen COVID-19-poikkeustilanteeseen ja etäpalveluihin:

Viimeksi päivitetty: 28.10.2020