Hallituksen 4.5. tekemän linjauksen vaikutuksista kirjaston palveluihin tiedotetaan mahdollisimman pian

Oulun yliopiston kirjaston toimipisteet ovat vielä kiinni. Selvitämme parhaillaan, miten lainaus- ja kirjastotilojen asteittainen avaaminen voidaan järjestää turvallisesti.

Suomen hallitus linjasi tiedotustilaisuudessaan 4.5. koronaviruksen aiheuttamien rajoitusten vaiheittaisesta purkamisesta. Selvitämme parhaillaan, miten lainaus- ja kirjastotilojen asteittainen avaaminen voidaan järjestää turvallisesti Oulun yliopiston kirjastossa. Tiedotamme asiasta heti, kun tiedämme enemmän.

Välttämättömien kirjalainojen saaminen on järjestetty Oulun yliopiston sekä Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijoille ja henkilökunnalle erityisjärjestelyin ja palvelu jatkuu toistaiseksi.

Viimeksi päivitetty: 7.5.2020