Oulun yliopiston kirjasto avautuu rajoitetusti 1.6.

Tiedekirjasto Pegasus, Lääketieteen kirjasto sekä Sosiaali- ja terveysalan kirjasto Oamkin Kontinkankaan kampuksella avataan asiakkaille 1.6. rajoitetuin palveluin ja aukioloajoin. Välttämättömien kirjalainojen saaminen on järjestetty Oulun yliopiston opiskelijoille ja henkilökunnalle erityisjärjestelyin kirjaston kiinniolon aikana ja tämä palvelu jatkuu 31.5. asti.

Oulun yliopiston kirjastossa koronarajoituksia puretaan vaiheittain asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuudesta huolehtien. Tiedekirjasto Pegasus, Lääketieteen kirjasto sekä Sosiaali- ja terveysalan kirjasto avataan asiakkaille 1.6. Kirjastotilojen käytössä ja kirjastoaineistojen saatavuudessa on kuitenkin rajoituksia kesäkuussa; lue kirjastokohtaiset tiedot alla olevasta listasta. Lainauspalvelua lukuun ottamatta muut kirjaston palvelut jatkuvat etäyhteyksin. Kirjastossa asioidessa suosittelemme lainaus- ja palautusautomaattien käyttöä.

Kaikki Oulun yliopiston kirjaston toimipaikat ovat kesällä kiinni 29.6.-2.8. uuden kirjastojärjestelmän käyttöönoton takia. Elokuun aukioloajoista tiedotamme myöhemmin.

Tiedekirjasto Pegasus

• Avoinna 1.-28.6. ma-pe klo 10-15, la-su kiinni. Kirjasto on kiinni juhannusaattona 19.6. sekä 29.6.-2.8.
  • Kirjastossa voi käydä aukioloaikoina noutamassa ja palauttamassa lainoja, opiskelu ja pidempiaikainen oleskelu kirjaston tiloissa on toistaiseksi kielletty.
  • Aineistopyyntöjä hyllyssä oleviin avokokoelman kirjoihin voi tehdä Oula-Finnassa 27.5. alkaen.
  • Ilmastointiremontin takia ainoastaan kirjaston 1. ja 2. kerroksen avokokoelmat ovat käytössä. Kirjaston 3. kerros on kokonaan kiinni.
  • Remontista johtuen myös kirjaston varastokokoelmat ovat pois käytöstä toukokuun lopulta alkaen, eli esimerkiksi varastossa sijaitsevat lehdet ja vapaakappaleaineistot eivät ole saatavilla. Kannattaa tarkistaa aineistojen saatavuus Kuopion varastokirjastosta, josta voi tilata aineistoja kirjautumalla Oula-Finnaan (ohje).
  • Lukusalilainojen säilytyspaikka kirjaston 2. kerroksessa on pois käytöstä.

Lääketieteen kirjasto

• Kirjastossa voi käydä aukioloaikoina noutamassa ja palauttamassa lainoja, kirjaston tiloissa voi myös opiskella turvavälejä noudattaen.
  • Aineistopyyntöjä hyllyssä oleviin kirjoihin voi tehdä Oula-Finnassa 27.5. alkaen.

Sosiaali- ja terveysalan kirjasto (Oamk Kontinkangas)

• Aineistopyyntöjä hyllyssä oleviin kirjoihin voi tehdä Oamkin kirjaston Leevi-tietokannan kautta 27.5. alkaen.
  • Kirjaston omatoimikäyttö ei ole mahdollista.

Viimeksi päivitetty: 28.5.2020