University of Oulu, 2016

Kirjastot avataan 1.6. – rajoitetut aukioloajat ja palvelut

Tiedekirjasto Pegasus, Lääketieteen kirjasto ja Sosiaali- ja terveysalan kirjasto Oamkin Kontinkankaan kampuksella ovat avoinna 1.–26.6. ma–pe klo 10–15, la–su kiinni. Kirjastot ovat kiinni juhannusaattona (pe 19.6.) sekä 27.6.–2.8. uuden kirjastojärjestelmän käyttöönoton takia. Elokuun aukioloajoista tiedotamme myöhemmin.

Tule kirjastoon vain terveenä! Pidä turvaväli (vähintään 2 m) ja huolehdi käsihygieniasta. Lainaa ja palauta automaateilla, jos mahdollista. Noudata kirjaston tiloissa olevia ohjeita.

Lainauspalvelu avautuu nyt kirjastoissa, mutta muut kirjaston palvelut jatkuvat etäyhteyksin. Yleisen koronatilanteen muuttuessa aukioloihin ja palveluihin voi tulla muutoksia nopealla aikataululla. Seuraa tiedotustamme: www.oulu.fi/kirjasto.

Tärkeää tietoa Tiedekirjasto Pegasuksen asiakkaille:

Linnanmaan kampus on edelleen suljettu ja Tiedekirjasto Pegasuksen ulko-ovi on kiinni. Yliopiston opiskelijat ja henkilökunta pääsevät sisään kampukselle henkilökohtaisilla kulkukorteillaan pääovesta (2T) ja lasiyhdyskäytävän eteläpuolen ovesta (A3). Muut asiakkaat ja opiskelijat, joilla ei ole 24/7-kulkukorttia, voivat käyttää Pegasuksen ulko-oven vasemmalla puolella olevaa Terveystalon ja Oamkin sisäänkäyntiä. Pallopihalla oleva työmaa rajoittaa kulkua, mutta reitti kirjaston sisäänkäynnille on aidattu ja merkitty opasteilla. Kirjastossa voi käydä lainaamassa ja palauttamassa kirjastoaineistoja, opiskelutilat ovat suljettu ja pidempiaikainen oleskelu kirjaston tiloissa on kielletty.

Ilmastointiremontti vaikuttaa kirjastoaineistojen saatavuuteen Pegasuksessa. Remontin takia ainoastaan kirjaston 1. ja 2. kerroksen avokokoelmat ovat käytössä. 3. kerros on suljettu. Remontista johtuen myös kirjaston varastokokoelmat ovat pois käytöstä, eli esimerkiksi vapaakappaleaineistot eivät ole saatavilla. Kannattaa tarkistaa aineistojen saatavuus Kuopion varastokirjastosta, josta voi tilata aineistoja kirjautumalla Oula-Finnaan. Myös lukusalilainojen säilytystila kirjaston 2. kerroksessa on remontin takia suljettu.

Tiedustelut: kirjasto@oulu.fi

Viimeksi päivitetty: 3.6.2020