Kirjastot ja kirjastojen ulkopalautuslaatikot ovat kiinni 27.6.-2.8.

Oulun yliopiston kirjaston toimipaikat ovat kiinni 27.6.–2.8. uuden kirjastojärjestelmän käyttöönoton takia. Myös kirjastojen ulkopalautuslaatikot ovat pois käytöstä 2.8. asti.

Oulun yliopiston kirjastossa otetaan kesällä käyttöön uusi kirjastojärjestelmä, ja samalla Oulun yliopiston sekä Oulun ammattikorkeakoulun kirjaston kokoelmat yhdistyvät samaan tietokantaan. Oulun yliopiston kirjaston asiakkaille kirjastojärjestelmän päivitys ei suoraan näy, sillä tuttu Oula-Finna on käytössä jatkossakin.

Asiakkaiden lainat ja asiakastiedot siirtyvät automaattisesti uuteen järjestelmään, mutta voimassa olevat varaukset ja omiin tietoihin tallennetut suosikit poistuvat asiakastiedoista järjestelmävaihdoksen yhteydessä. Lue lisää: Kirjastojärjestelmä uudistuu kesän aikana

Kirjasto uusii lainasi automaattisesti kesän aikana, jos et ole lainakiellossa tai lainoihisi ei ole varauksia. Myöhästymismaksuja ei kerry kirjaston ja palautuslaatikoiden kiinniolon ajalta. Lue lisää: Kirjaston kesän ajan palvelut, aukioloajat ja sulkuaika (27.6.-2.8.)

Aurinkoista kesää!

Viimeksi päivitetty: 26.6.2020