Lue, varaa, uusi – Oula-Finna

Oulun yliopistolle ja Oulun ammattikorkeakoululle on erilliset Finna-näkymät. Oula-Finnan Yliopisto-näkymästä löydät yliopiston käyttöön hankitut e-aineistokokoelmat, ja Oula-Finnan Oamk-näkymästä puolestaan Oamkin käyttöön hankitut e-aineistokokoelmat. Molemmista näkymistä löydät Oulun yliopiston kirjaston painetut aineistot, Kuopion Varastokirjaston kokoelmat sekä Arton kotimaisten artikkelien viitetiedot.

Kirjautumisohjeet ja kirjastokortin liittäminen tiliin
Oulun yliopiston ja Oamkin opiskelijoille ja henkilökunnalle suosittelemme kirjautumista korkeakoulun sähköpostitunnuksilla. Ulkopuolisille asiakkaille suosittelemme Finna-tilin luomista. Kirjastokortti liitetään tiliin sähköpostiosoitteen perusteella. Huom! Käytettävä sähköpostiosoite täytyy olla sama kuin kirjaston asiakastiedoissa.