Kirjastot avautuvat 3.8.2020

Oulun yliopiston kirjastot avautuvat heinäkuun kiinniolon jälkeen maanantaina 3.8. koronarajoitukset huomioiden. Lainauspalvelua ja Tiedekirjasto Pegasuksen tietopalvelupäivystystä (ma-pe klo 10-13) lukuunottamatta muut kirjaston palvelut jatkuvat etäyhteyksin. Pegasuksessa remontit vaikuttavat edelleen kirjastoaineistojen saatavuuteen ja tilojen käytöön. Yleisen koronatilanteen muuttuessa aukioloihin ja palveluihin voi tulla muutoksia nopealla aikataululla. Seuraa tiedotustamme: www.oulu.fi/kirjasto.

• Tule kirjastoon vain terveenä!
  • Pidä turvaväli (vähintään 2 m) ja huolehdi hyvästä käsihygieniasta.
  • Lainaa ja palauta automaateilla, jos mahdollista.
  • Noudata kirjaston tiloissa olevia ohjeita.

Kirjastojen aukioloajat elokuussa

• Tiedekirjasto Pegasus: ma-pe klo 8–17 (itsepalvelutunti klo 8–9), la-su kiinni.
  • Lääketieteen kirjasto: ma-pe klo 8–17 (henkilökunta paikalla klo 9–11 ja 12–15), la-su kiinni.
  • Sosiaali- ja terveysalan kirjasto: 3.8.–23.8. ma-pe klo 8–15 (itsepalvelutunti klo 8-9), la-su kiinni. 24.8. alkaen ma-to klo 8–17, pe klo 8–16, la-su kiinni.
  • Oulaisten oppimiskeskus: to 6.8. ja to 13.8. klo 9–15 (käyttöoikeus vain Oamkin opiskelijoilla ja henkilökunnalla).

Tärkeää tietoa Tiedekirjasto Pegasuksen asiakkaille

Piharemontin takia Pegasuksen pääsisäänkäynti pallopihalla on pois käytöstä kirjaston avautuessa 3.8. Yliopiston opiskelijat ja henkilökunta pääsevät kampukselle henkilökohtaisilla kulkukorteillaan ja kulku kirjastoon muualta kampukselta on mahdollista Virransillan kautta. Muut asiakkaat ja opiskelijat, joilla ei ole 24/7-kulkukorttia, voivat käyttää Pegasuksen pääsisäänkäynnin vasemmalla puolella olevaa Terveystalon sisäänkäyntiä tai Virransillan sisäänkäyntiä. Pallopihalla oleva työmaa rajoittaa vielä kulkua, mutta reitti sisäänkäynnille on merkitty opasteilla.

Pegasuksen tietopalvelu päivystää kirjaston 2. kerroksessa 3.-7.8. ma-pe klo 10-13 ja 10.8. alkaen ma-pe klo 9-15. Kirjaston 3. kerros on asiakkailta suljettu remontin takia, mutta siellä sijaitsevia aineistoja voi pyytää noudettavaksi kirjaston asiakaspalvelusta. Pegasuksen varastoissa sijaitsevat kokoelmat ovat näillä näkymin käytettävissä 10.8. alkaen. Kirjaston tiloissa oleva 24/7-käytävä on suljettu.

Piharemontin takia kirjaston ulkopalautuslaatikko on vielä toistaiseksi pois käytöstä. Tiedotamme sen käyttöönotosta heti kun ajankohta selviää.

Viimeksi päivitetty: 7.8.2020