Sosiaali- ja terveysalan kirjaston ja Oulaisten oppimiskeskuksen omatoimikäyttö nyt mahdollista

Sosiaali- ja terveysalan kirjaston omatoimikäyttö

Oamkin ja OSAOn Kontinkankaan yksikön opiskelijat ja henkilökunta voivat käyttää Sosiaali- ja terveysalan kirjastoa jälleen myös kirjaston aukioloaikojen ulkopuolella. Omatoimikirjasto on käytettävissä viikon jokaisena päivänä klo 7:30-21:00, myös viikonloppuisin.

Omatoimikäyttö onnistuu kulkulätkällä, jonka voi hakea kampuksen virastomestareilta. Omatoimiaikana kirjastoon tullaan ja kirjastosta poistutaan ovesta Paasi 3. Kirjaston aineistot, tilat ja työvälineet ovat käytettävissä vapaasti. Lainaaminen ja palauttaminen onnistuu automaateilla.

Oulaisten oppimiskeskuksen omatoimikäyttö

Omatoimikäyttö jatkuu myös Oulaisten oppimiskeskuksessa. Oamkin opiskelijat ja henkilökunta voivat käyttää oppimiskeskusta maanantaista perjantaihin klo 8:00-19:00, ei viikonloppuisin. Oppimiskeskukseen pääsee sisään klo 15:30 saakka. Avaimen voi noutaa oppimiskeskuksesta kun henkilökunta on paikalla.

Noudata turvallisuus- ja hygieniaohjeita myös omatoimiaikana

• Tule kirjastoon vain terveenä!
  • Pidä turvaväli muihin asiakkaisiin (vähintään 2 m).
  • Huolehdi hyvästä käsihygieniasta.
  • Yski ja aivasta oikein.
  • Noudata ryhmätyötilojen henkilömäärärajoituksia.
  • Noudata kirjaston tiloissa olevia ohjeita.

Viimeksi päivitetty: 31.8.2020