Lainojen automaattinen uusinta päättyi 31.8. – tarkistathan lainojesi eräpäivät!

Kesän ajan voimassa ollut lainojen automaattinen uusinta on päättynyt 31.8.2020. Tarkistathan lainojesi eräpäivät ja uusi tarvittaessa lainasi. Lainoja voi uusia Oula-Finnassa tai opiskelijoiden Tuudo-mobiiliapplikaatiossa. Lainoja voi myös uusia soittamalla kirjastoon tai lähettämällä uusintapyynnön sähköpostilla osoitteeseen kirjasto@oulu.fi. Lainoja, joihin on varauksia, ei voi uusia.

Kesän automaattisesta uusinnasta huolimatta asiakas on vastuussa lainoistaan ja niiden eräpäivistä. Myöskään sähköpostimuistutus ei poista asiakkaan vastuuta huolehtia lainojen uusimisesta tai palauttamisesta ajallaan. Viime aikoina osa kirjastojärjestelmän lähettämistä eräpäivämuistutuksista ei ole jostain syystä mennyt perille asiakkaiden sähköposteihin. Selvitämme parhaillaan asiaa. Huomioithan myös, että Oula-Finnaan asetettu eräpäivämuistutus täytyy aktivoida uudelleen kirjastojärjestelmän vaihtumisen takia.

Oulun yliopiston ja Oamkin opiskelijat ovat edelleen pääsääntöisesti etäopetuksessa, mutta Oulun yliopiston kirjastot avautuivat 1.6.2020 koronatilanteesta johtuneen kiinniolon jälkeen.

Viimeksi päivitetty: 21.9.2020