Kirjasto muistuttaa: lainojen automaattinen uusinta päättyi 31.8.

Oulun yliopiston kirjastossa kesän ajan voimassa ollut lainojen automaattinen uusinta on päättynyt 31.8.2020. Tarkistathan lainojesi eräpäivät ja uusi tarvittaessa lainasi. Lainoja voi uusia Tuudo-mobiiliapplikaatiossa tai Oula-Finnassa. Lainoja voi myös uusia soittamalla kirjastoon tai lähettämällä uusintapyynnön sähköpostilla osoitteeseen kirjasto@oulu.fi. Lainoja, joihin on varauksia, ei voi uusia.

Kesän automaattisesta uusinnasta huolimatta asiakas on vastuussa lainoistaan ja niiden eräpäivistä. Myöskään sähköpostimuistutus ei poista asiakkaan vastuuta huolehtia lainojen uusimisesta tai palauttamisesta ajallaan. Viime aikoina osa kirjastojärjestelmän lähettämistä eräpäivämuistutuksista ei ole jostain syystä mennyt perille asiakkaiden sähköposteihin. Selvitämme parhaillaan asiaa.

Oulun yliopiston ja Oamkin opiskelijat ovat edelleen pääsääntöisesti etäopetuksessa, mutta Oulun yliopiston kirjastot avautuivat 1.6.2020 koronatilanteesta johtuneen kiinniolon jälkeen.

Viimeksi päivitetty: 8.9.2020