Tärkeää tietoa opiskelijoiden ja henkilökunnan sähköpostiosoitteista kirjaston asiakastiedoissa

Uuden kirjastojärjestelmän myötä Oulun yliopiston ja Oamkin opiskelijoiden ja henkilökunnan yhteystiedot päivittyvät nyt automaattisesti yliopiston ja ammattikorkeakoulun henkilötietojärjestelmistä (WebOodi/Peppi/Mepco) kirjaston asiakastietoihin.

Kirjaston asiakastiedoille tehdyssä päivitysajossa kirjaston opiskelija- ja henkilökunta-asiakkaiden asiakastietoihin on päivittynyt korkeakoulun sähköpostiosoite huolimatta siitä, mikä sähköpostiosoite asiakkaalla on ollut aiemmin kirjaston asiakastiedoissa (esim. gmail- tai hotmail-osoitteet). Jos haluat käyttää kirjastoasioissa jotakin muuta sähköpostia kuin korkeakoulusi sähköpostia, otathan yhteyttä kirjastoon.

Pahoittelemme tästä tilanteesta asiakkaillemme aiheutunutta haittaa!

Tiedustelut: kirjasto@oulu.fi

Viimeksi päivitetty: 28.10.2020