Oamkin nuotit ovat nyt lainattavissa Pegasuksen 3. kerroksessa

Tiedekirjasto Pegasukseen Oamkin entisestä Kotkantien kirjastosta muuttaneet nuotit ovat nyt selattavissa ja lainattavissa kirjaston 3. kerroksessa sijaitsevassa musiikkihuoneessa. Nuottiaineisto luokkaan 78.5 saakka on hyllyissä. Hyllyttämättömät nuotit sekä käsikirjastonuotit ovat vielä väliaikaisesti kärryissä, ja kärryt on järjestetty ja merkitty luokan perusteella.

Musiikkihuoneen kalustaminen on vielä kesken, ja suurin osa Oamkin musiikkikirjoista sekä AV-aineistot ovat vielä pois käytöstä.

Yliopiston musiikkikirjat sijaitsevat edelleen väliakaistilassa 3. kerroksen ryhmätyötilojen käytävällä. Pyydä apua aineistojen paikantamiseen tarvittaessa Pegasuksen palvelutiskiltä.

Suuret pahoittelut musiikki- ja AV-aineistojen muuton viivästymisestä!

Karttakuvassa Pegasuksen uusi musiikkihuone (nuoli vasemmalla) ja yliopiston musiikkikirjakokoelman
väliaikainen säilytyspaikka 3. kerroksen ryhmätyöhuoneiden käytävällä (nuoli oikealla).

Viimeksi päivitetty: 2.11.2020