ForestBioFacts – uusi puuteollisuuden digitaalinen oppimisympäristö Oulun yliopiston opiskelijoille ja henkilökunnalle

ForestBioFacts on puuteollisuuden digitaalinen oppimisympäristö. Se kattaa kaiken puupohjaisista tuotteista ja teknologioista kestävään metsänhoitoon. Myös biopohjaiset nanomateriaalit, puupohjaiset tekstiilit ympäristöjohtaminen ja investointisuunnittelu ovat esillä. ForestBioFacts sisältää myös kaikille avoimen johdantoteeman, joka antaa hyvän yleiskuvan metsäbiotalouden mahdollisuuksista ja merkityksestä globaalien haasteiden ratkaisemisessa.

Oppimisympäristön käyttöoikeus on vain Oulun yliopiston opiskelijoilla ja henkilökunnalla. Selainversio vaatii jokaisen käyttäjän henkilökohtaisen rekisteröitymisen. Rekisteröitymisohjeet voi pyytää sähköpostitse osoitteesta elele@oulu.fi.

Viimeksi päivitetty: 25.1.2021