Hyödynnä Kuopion Varastokirjaston kokoelmia helposti ja maksutta

Kuopion Varastokirjaston palveluista voi olla sinulle paljon hyötyä nyt, kun oleskelua kampuksella kehotetaan välttämään. Kuopion Varastokirjaston kokoelmissa on kirjojen ja lehtien lisäksi myös runsaasti musiikkiaineistoja kuten nuotteja ja äänitteitä.

Kuopion Varastokirjaston kokoelmat ovat käytössäsi Oula-Finnan kautta. Jos et löydä etsimääsi kirjaa Oulun yliopiston kirjaston kokoelmasta, kannattaa aina tarkistaa, onko kirja tilattavissa Kuopion Varastokirjastosta. Tämä onnistuu kätevästi Oula-Finnan hakutuloksessa siirtymällä Kuopion Varastokirjasto -välilehdelle.

Erityisesti lukusali- ja tutkijalainojen kohdalla kannattaa vilkaista Kuopion Varastokirjasto -välilehdelle, sillä Varastokirjaston aineiston saa aina kotilainaan.

Kirjan tilaaminen onnistuu, kun olet kirjautunut sisälle Oula-Finnaan. Silloin löydät linkin tilauslomakkeeseen tilattavan kirjan tietojen ohesta. Tilatun aineiston voit noutaa haluamastasi Oulun yliopiston kirjaston toimipisteestä. Tilaaminen ei maksa asiakkaille mitään.

Huom! Kaikki tilaukset Varastokirjastoon tehdään siis Oula-Finnassa, joten Varastokirjastoon ei tarvitse olla suoraan yhteydessä.

Tarkemmat ohjeet Varastokirjasto-tilauksiin: https://oula.finna.fi/Content/varastokirjasto

Kuopion Varastokirjasto on opetus- ja kulttuuriministeriön alainen valtakunnallinen kirjasto, joka palvelee kaikkia tieteellisiä ja yleisiä kirjastoja Suomessa.

Viimeksi päivitetty: 4.2.2021