University of Oulu, 2019

Miten hallitsen viitteitäni RefWorksilla tai Mendeleyllä? Miten käytän e-kirjoja? Tunnetko kirjaston AV-kokoelmat?

Osallistu etätietoiskuun helposti Zoomissa ja ihastu!

Etätietoiskut Zoomissa:

• E-kirjat (Oamkin opiskelijat ja henkilökunta) 7.4. klo 10.00-11.00
  • RefWorks 13.4. klo 10.00-10.30
  • Mendeley 15.4. klo 14.00-14.30
  • AV-kokoelma (musiikki, nuotit) 20.4. klo 10.00-10.30
  • E-kirjat (Oulun yliopiston opiskelijat ja henkilökunta) 22.4. klo 14.00-14.30

Zoom-linkki tapahtumaan: https://oulu.zoom.us/j/61832387437?pwd=ZDg0aktpbnpaL2k3cDZVTWdSUksydz09 (Kaikkiin tietoiskuihin osallistutaan tällä samalla linkillä)

Tietoiskut on tarkoitettu Oulun yliopiston ja Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijoille ja henkilökunnalle sekä OYSin henkilökunnalle. Ei ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa!

RefWorksin avulla keräät lähdeviitteesi talteen sekä muotoilet lähdeluettelon ja tekstiviitteet eri viittauskäytäntöjen mukaan. Lisätietoa RefWorksista.

Mendeley on maksuton helppokäyttöinen viitteidenhallintaohjelma kirjallisuusviitteiden tallentamiseen sekä tekstiviitteiden ja lähdeluettelon tekemiseen. Lisätietoa Mendeleystä.

Musacorner ja AV-kokoelma – Onko vielä Game of Thrones jäänyt katsomatta, kiinnostaako tutustua argentiinalaiseen tangoon?
Et ehkä tiennyt, että tällaisiakin aineistoja Pegasus-kirjastosta löytyy? Tule kuulolle pikainfoon kirjaston musiikkiaineistoista ja AV-kokoelmista – voit yllättyä!

E-kirjat –tietoiskuissa opit käyttämään oman alasi suosituimpia e-kirjapalveluita. Lisätietoa e-kirjoista.

Laita viestiä, jos sinulla on kysyttävää tai toivoisit tietoiskua jostain muusta aiheesta:
informationservice@oulu.fi

Viimeksi päivitetty: 9.4.2021