Alma Talent Fokus -kirjojen uusi nimi on Päivittyvät hakuteokset

Alma Talent Fokus -hakuteoksilla on nyt uusi nimi ja ne ovat siirtyneet osaksi Alma Talent Verkkokirjahylly -palvelua. Verkkokirjahyllyn löydät täältä: https://libguides.oulu.fi/tietokantojenoppaat/almatalent

Entiset Fokus-kirjat löydät nyt Verkkokirjahyllyn Päivittyvät hakuteokset -hyllykokonaisuudesta. Muutoksista huolimatta valikoima ja sisältö pysyvät samoina. Kokoelma sisältää edelleen yli 40 juridiikan, taloushallinnon ja verotuksen päivittyvää teosta.

Jos olet aiemmin tallentanut itsellesi suoria Fokus-teoslinkkejä, ne ohjautuvat uuteen osoitteeseen Verkkokirjahyllyssä. Ohjeita löydät palvelun Ohje-kohdasta tai kirjaston Alma Talent -oppaasta: https://libguides.oulu.fi/tietokantojenoppaat/almatalent.

Alma Talent Verkkokirjahylly sisältää Päivittyvien hakuteosten lisäksi satoja digitaalisia ammattikirjoja taloushallinnon, verotuksen, esimiestyön ja juridiikan aloilta. Teokset on jaettu aihealueittain hyllykokonaisuuksiin. Yksittäiset e-kirjat löytyvät palvelun oman käyttöliittymän lisäksi myös Oula-Finnasta. Etäkäytössä kirjaudu Oula-Finaan korkeakoulun käyttäjätunnuksella.

Viimeksi päivitetty: 13.4.2021