Tietosuojailmoitus - Hankintapalvelut

Tietosuojavastaavan yhteystiedot
DPO@oulu.fi

Henkilötietojesi käsittelyn tarkoitus
Käsittelemme henkilötietojasi, kun ehdotat tai esität julkaisuja hankittavaksi kirjaston hankintapalveluiden toimesta. Käsittelyn tarkoitus on yhteydenpito julkaisun hankintaan liittyvissä asioissa ja tilausten kohdentaminen.

Henkilötietojesi käsittelyn oikeusperusteet
Käsittelemme henkilötietojasi sopimussuhteeseen perustuen asiakaspalvelun toteuttamiseksi, ja palvelu edellyttää henkilötietojen antamista.

Mitä henkilötietoja käsittelemme
Hankintaehdotuksen tai –esityksen luonteesta riippuen kerättäviä henkilötietoja ovat esimerkiksi nimi, kirjastokortin tunnus, sähköpostiosoite, tiedekunta tai vastuuyksikkö. Kaikki tiedot eivät ole pakollisia ja tietyissä tapauksissa hankintaehdotuksen voi tehdä myös anonyymisti.

Henkilötietojen vastaanottajat
Luovutamme henkilötietojasi laskutusta varten Oulun yliopiston taloushallintoon, jos julkaisu hankitaan tiedekunnan tai tutkimusryhmän omilla varoilla.

Henkilötietojesi säilytysaika
Henkilötietojasi säilytetään niin kauan kuin se on hankintaprosessin kannalta välttämätöntä.

Mistä saamme henkilötietoja
Henkilötietosi saadaan sinulta itseltäsi.

Sinun oikeutesi
Sinulla on oikeus pyytää meiltä pääsyä henkilötietoihisi sekä henkilötietojesi oikaisemista. Sinulla on tietyissä tilanteissa oikeus pyytää henkilötietojesi poistamista tai käsittelyn rajoittamista.

Tarkastuspyynnöt osoitetaan sähköpostitse: kirjaamo@oulu.fi.

Sinulla on myös oikeus tehdä henkilötietojesi käsittelystä valitus valvontaviranomaiselle, yhteystiedot: https://tietosuoja.fi/ilmoitus-tietosuojavaltuutetulle

Viimeksi päivitetty: 25.5.2018