Tietosuojailmoitus - Kaukopalvelu

Tietosuojavastaavan yhteystiedot
DPO@oulu.fi

Henkilötietojesi käsittelyn tarkoitus
Käsittelemme henkilötietojasi kaukopalvelun asiakassuhteen hoitamiseksi ja lähettääksemme sinulle kaukopalveluun liittyviä viestejä.

Henkilötietojesi käsittelyn oikeusperusteet
Käsittelemme henkilötietojasi sopimussuhteeseen perustuen asiakaspalvelun toteuttamiseksi, ja palvelu edellyttää henkilötietojen antamista.

Mitä henkilötietoja käsittelemme
Kerättäviä henkilötietoja ovat nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Henkilötietojen vastaanottajat
Luovutamme henkilötietojasi laskutusta varten Oulun yliopiston talouspalveluille.
Tietoja ei siirretä EU:n / ETA:n ulkopuolelle.

Henkilötietojesi säilytysaika
Henkilötietosi poistetaan 6 vuoden kuluttua viimeisestä asiakastapahtumasta, mikäli sinulla ei ole hoitamattomia velvoitteita.

Mistä saamme henkilötietoja
Henkilötietosi saadaan sinulta itseltäsi.

Sinun oikeutesi
Sinulla on oikeus pyytää meiltä pääsyä henkilötietoihisi sekä henkilötietojesi oikaisemista. Sinulla on tietyissä tilanteissa oikeus pyytää henkilötietojesi poistamista tai käsittelyn rajoittamista.

Tarkastuspyynnöt osoitetaan sähköpostitse: kirjaamo@oulu.fi.

Sinulla on myös oikeus tehdä henkilötietojesi käsittelystä valitus valvontaviranomaiselle, yhteystiedot: https://tietosuoja.fi/ilmoitus-tietosuojavaltuutetulle

Viimeksi päivitetty: 25.5.2018