Kuvituskuva

Kirjastokortti Tuudossa

Tuudon kirjastokortilla voi asioida tuttuun tapaan Oulun yliopiston kirjastoissa. Tuudosta näet lainasi, varauksesi sekä kirjastojen aukioloajat.

Oululaiset opiskelijat voivat käyttää Tuudoa nyt myös kirjastokorttina. Tuudolla voi lainata kirjoja, uusia niitä, seurata varauksia sekä tarkistaa kirjastojen aukioloaikoja. Viivakoodilla voi lainata muovikortin tapaan yliopiston kirjastoissa niin lainausautomaatilla kuin palvelutiskeillä. Tuudo muistuttaa notifikaatiolla lainojen eräpäivän lähestymisestä sekä ilmoittaa, kun varaukset ovat noudettavissa.

Tuudon kirjastokortin käyttö ei sulje pois fyysisen kortin käyttöä. Jos opiskelijalla on käytössään myös fyysinen kirjastokortti, se näkyy Tuudo-sovelluksessa. Saadakseen kortin käyttöönsä Tuudo pitää päivittää uusimpaan versioon sovelluskaupassa ja kirjautua uudelleen sisään sovellukseen. Ulos Tuudosta voi kirjautua Asetukset-valikossa.

Mikäli kortin käyttämisen kanssa ilmenee ongelmia, voit lähettää palautetta Tuudon sivuvalikosta klikkaamalla "Ota yhteyttä".

Viimeksi päivitetty: 13.3.2019