Kirjojen tilaaminen Kuopion Varastokirjastosta muuttuu

Yhteislainaus on kirjaston palvelu, jossa asiakas on omatoimisesti voinut tilata Varastokirjastosta, Oulun ammattikorkeakoulun tai Kajaanin ammattikorkeakoulun kirjastosta kirjan kirjastoomme, lainata sen ja uusia tarvittaessa Oula-Finnan kautta.

Kuopiossa sijaitseva Varastokirjasto vaihtaa tähän asti käyttämänsä kirjastojärjestelmän, ja uusi järjestelmä ei enää tue yhteislainaustoimintoa.  Mahdollisuus tilata Varastokirjaston kirjoja Oula-Finnan yhteislainapalvelun kautta loppuu tiistaina 9.4.2019.  Samalla loppuu mahdollisuus uusia omia yhteislainoja, jotka on tilattu Varastokirjastosta.

Asiakkaan tulee palauttaa Varastokirjaston yhteislainat viimeistään eräpäivänä. Jos asiakas haluaa jatkaa nykyisten Varastokirjastosta tilaamiensa kirjojen laina-aikaa, täytyy ne siirtää Oulun yliopiston kirjaston kaukolainoiksi. Siirto tehdään ottamalla mahdollisimman pikaisesti yhteyttä sähköpostiin kirjasto@oulu.fi, josta asiakas saa toimintaohjeet.

Jatkossa Varastokirjaston kirjoja voi pyytää lainaan kaukopalvelun kautta täyttämällä tilauslomakkeen tai suoraan Oula-Finnasta. Katso ohje Oula-Finnasta: https://oula.finna.fi/Content/varastokirjasto?lng=fi. Varastokirjastosta tilatut lainat ovat asiakkaille maksuttomia.

Oulun yliopiston opiskelijoilla ja henkilökunnalla on edelleen mahdollisuus omatoimisesti tilata Varastokirjaston lehdistä artikkelikopioita maksuttomasti Oula-Finnan kautta.

Lisätietoja: kirjasto@oulu.fi

Viimeksi päivitetty: 11.4.2019