Kesällä muutoksia kirjastojen aukioloajoissa ja palveluissa

Kesäkuun alusta elokuun loppuun kirjastoyksiköissä on poikkeavat kesäaukioloajat ja myös palveluiden saatavuudessa on poikkeuksia kesällä. Tarkista kesän aukioloajat täältä.

Tiedekirjasto Pegasus on kesällä kiinni kaksi viikkoa 20.7.-4.8. välisenä aikana. Lääketieteen kirjasto on kiinni 1.7.-4.8. Oula-Finnan kautta ei voi tehdä pyyntöjä kirjastossa paikalla oleviin aineistoihin Tiedekirjasto Pegasuksen ollessa kiinni (20.7.-4.8.).

Tiedekirjasto Pegasuksen 2. kerroksen tietopalvelupäivystys palvelee asiakkaita 24.6.-9.8. välisenä aikana poikkeuksellisesti ma-pe klo 12-15. Tiedekirjasto Pegasuksen kiinnioloaikana 20.7.-4.8. myös tietopalvelupäivystys on kiinni.

Kaukopalvelu on kiinni 20.7.-4.8. Tiedekirjasto Pegasuksen ollessa kiinni. Kesällä tilattavien kaukopalveluaineistojen saanti voi olla rajoitettua muiden kirjastojen mahdollisten kiinnioloaikojen takia.

Kesän aikana (2.6.-1.9.2019) kirjasto uusii lainasi, jos et ole lainakiellossa tai lainoihisi ei ole varauksia. Jos saat ennakkoilmoituksen erääntyvistä lainoista sähköpostiisi, tarkista lainojesi eräpäivä ja palauta lainasi tai ota yhteyttä kirjastoon. Laina täytyy palauttaa viimeistään eräpäivänä kirjaston sisälle aukioloaikana. Erääntynyt laina voi aiheuttaa myöhästymismaksuja. Kirjaston tekemästä uusinnasta huolimatta asiakas on vastuussa lainoistaan ja niiden eräpäivistä.

Viimeksi päivitetty: 19.6.2019