Tulostus, skannaus, kopionti ja mikrofilmit

Tulostus ja kopiointi

Oulun yliopistolla Canon järjestää tulostus- ja kopiointipalvelut. Lisätietoa tulostuksesta tietohallinnon sivuilla.
Tulostaminen on mahdollista kaikista kirjastossa sijaitsevista työasemista. Canonin monitoimilaitteita on kaikissa kirjaston toimipaikassa.

Henkilökunnan ja opiskelijoiden lisäksi ulkopuolisille asiakkaille on tarjolla kolikoilla toimiva kopiokone Pegasuksen toisessa kerroksessa (20c/sivu).
Kaikille avoimilta työpisteiltä pystyy myös tulostamaan kolikoilla toimivaan monitoimilaitteelle (20c/sivu).

Skannaus

Canonin monitoimilaitteilla voi myös skannata dokumentteja sähköpostiin. Skannaaminen on maksutonta, mutta edellyttää henkilökunnan tai opiskelijan käyttäjätunnuksen.
Ulkopuoliset asiakkaat voivat skannata USB-tikulle tai sähköpostiin Pegasuksessa sijaitsevalla (2.krs) kolikoilla toimivalla monitoimilaitteella.

Mikrofilmien lukulaitteet

Tiedekirjasto Pegasuksessa on mikrofilmien lukulaitteita. Lukulaitteen voi varata käyttöönsä laitteiden vieressä olevilla varauskalentereilla kerrallaan enintään 2 tunniksi. Koneilta pysty tallentamaan muistitikulle tai tulostamaaan Pegasuksen kolikoilla toimivaan monitoimilaitteeseen (20c/sivu). Tulostimen nimi on Canon iR-ADV C5030/5035 UFR ll.

Viimeksi päivitetty: 3.8.2016