Tulostus, skannaus, kopionti ja mikrofilmit

Tulostus ja kopiointi

Oulun yliopistolla Canon järjestää tulostus- ja kopiointipalvelut. Tarkemmat tulostusohjeet löydät ICT-palveluiden sivuilta yliopiston opiskelijoille ja Oamkin opiskelijoille

Canonin monitoimilaitteita on kaikissa kirjaston toimipaikoissa.  Tulosteet voi lähettää tulostimelle kirjaston työasemilta (ainoastaan yliopiston opiskelijat ja henkilökunta), omalta laitteelta, joka on korkeakoulun verkossa (vpn-yhteys tai Eduroam) tai lähettämällä tiedosto sähköpostiosoitteeseen mprints(at)oulu.fi. Monitoimilaitteelle kirjaudutaan korkeakoulun tunnuksilla tai rfid-tunnisteella.

Henkilökunnan ja opiskelijoiden lisäksi ulkopuolisille asiakkaille on tarjolla kolikoilla toimiva kopiokone Pegasuksen toisessa kerroksessa (20c/sivu).

Kaikille avoimilta työpisteiltä pystyy myös tulostamaan kolikoilla toimivaan monitoimilaitteelle (20c/sivu).

Skannaus

Canonin monitoimilaitteilla voi myös skannata dokumentteja sähköpostiin. Skannaaminen on maksutonta, mutta edellyttää Oulun yliopiston tai Oamkin opiskelijan tai henkilökunnan käyttäjätunnuksen.

Ulkopuoliset asiakkaat voivat skannata USB-tikulle tai sähköpostiin Tiedekirjasto Pegasuksessa sijaitsevalla (2.krs) kolikoilla toimivalla monitoimilaitteella.

Mikrofilmien lukulaitteet

Tiedekirjasto Pegasuksessa on mikrofilmien lukulaitteita. Lukulaitteen voi varata käyttöönsä laitteiden vieressä olevilla varauskalentereilla kerrallaan enintään 2 tunniksi. Koneilta pysty tallentamaan muistitikulle tai tulostamaaan Pegasuksen kolikoilla toimivaan monitoimilaitteeseen (20c/sivu). Tulostimen nimi on Canon iR-ADV C5030/5035 UFR ll.

Viimeksi päivitetty: 20.11.2020