Lääketieteen kirjaston tilat uudistuivat

Oulun yliopiston Kontinkankaan kampuksella sijaitsevan Lääketieteen kirjaston tilat ovat uudistuneet 17.9. avatun Tellus Kontinkankaan myötä. Kirjaston uudistetut ryhmätyötilat ovat osa Tellusta ja niiden varauksia hoitaa Tellus Service Point Kontinkangas. Varattavien ryhmätyötilojen lisäksi kirjastossa on nyt myös entistä enemmän erilaisia viihtyisiä luku- ja työskentelypaikkoja.

Kirjaston 2. kerroksessa sijaitsevassa olohuonemaisessa Nest-tilassa on uutuutena ajan mittaan täydentyvä kokoelma kaunokirjallisuutta ja poikkitieteellistä tietokirjallisuutta. Nest-kokoelma kutsuu viihtymään ja löytämään uusia näkökulmia myös lääketieteen ulkopuolelta.

Lääketieteen kirjasto on auki maanantaista perjantaihin klo 8-17 (henkilökunta on paikalla klo 9-11 ja 12-15). Kirjaston tilat ovat opiskelijoiden käytettävissä kellonajasta riippumatta 24/7 kampuskortilla

Viimeksi päivitetty: 19.9.2019