Raksa2 koulutushanke

 

Tampereen teknillinen yliopisto (TTY)  ja Oulun yliopisto toteuttavat vuosina 2015-2017 yhteistyössä toisen kaksivuotisen rakennustekniikan diplomi-insinöörin tutkintoon johtavan koulutuksen Oulussa. Tämän toisen rakennusalan DI-tutkinnon pääaine on rakennustuotanto ja sivuaine infrarakentaminen. Tutkintoon valitut opiskelijat ovat TTY:n opiskelijoita, joten opinnot noudattavat TTY:n tutkintovaatimuksia ja TTY myöntää tutkintotodistuksen.

Valinnat koulutukseen on tehty ja koulutus käynnistyi toukokuussa 2015. Opintojaksot toteutetaan syksyyn 2017 mennessä. Lähiopetusta järjestetään lukukausien aikana myös muutamina viikonloppuina ja kesäaikana (ei kuitenkaan heinäkuussa). Aikataulun tiukkuudesta johtuen opintojen suorittaminen edellyttää sitoutumista kokoaikaiseen opiskeluun.

Koulutus järjestetään osittain ESR-rahoituksella. Rahoitusehtoihin kuuluu, että koulutukseen osallistuvan on oltava kirjoilla Pohjois-Pohjanmaan alueella. Koulutukseen eivät myöskään voineet hakea opiskelijat, jotka olivat vastaanottaneet lukuvuodelle 2014 – 2015 opinto-oikeuden johonkin yliopiston tai ammattikorkeakoulun koulutusohjelmaan.

Lisätietoja meneillään olevasta koulutuksesta antavat:

Projektipäällikkö Hannu Liedes, Oulun yliopisto, Teknillinen tiedekunta (TTK), puh. 029 448 2050, hannu.liedes@oulu.fi

Ohjelman sisältö: Professori Jukka Pekkanen, Tampereen teknillinen yliopisto, Rakennustekniikka, puh. 050 527 6966; jukka.pekkanen@tut.fi

Viimeksi päivitetty: 11.12.2018