Koulutustarjonta 2012-2013, ARKISTO

Oulun yliopisto tarjoaa monenlaisia opiskeluvaihtoehtoja. Perus- ja jatkotutkintoon tähtäävät koulutukset sekä eri maisteriohjelmat tuottavat työelämässä arvostetun yliopistotutkinnon. Lisäksi osaamisen päivittämiseen tarjoutuu lukuisia mahdollisuuksia mm. avoimen yliopiston koulutustarjonnan, täydennyskoulutuksen ja tiedekuntien täydentävien opintokokonaisuuksien kautta.

Koulutusohjelmat ja oppiaineet (5-6-vuotiset)

Terveyshallintotieteen tieteenalaohjelma

Terveyshallintotieteestä valmistuu asiantuntijoita sosiaali- ja terveydenhuollon tutkimus-, kehittämis- ja johtotehtäviin. Terveyshallintotieteen kiinnostuksen kohteita ovat sosiaali- ja terveydenhuollon johtaminen, alan kehittämistyö, sekä palvelurakenne ja sen ohjauksen ja toiminnan muutokset. Opintojen perustana ovat tieteelliset, teoreettiset ja metodologiset lähtökohdat. Opinnot koostuvat kontaktiopetuksesta, itsenäisistä kirjallisista töistä, ryhmätyöskentelystä ja käytännön harjoittelusta.

Kuva:

Seuraava haku:
4.3.2013 - 3.4.2013
Hae opiskelijaksi:

Koulutusohjelmaan haetaan valtakunnallisessa sähköisessä yhteishaussa yliopistohaku.fi