Koulutustarjonta 2012-2013, ARKISTO

Oulun yliopisto tarjoaa monenlaisia opiskeluvaihtoehtoja. Perus- ja jatkotutkintoon tähtäävät koulutukset sekä eri maisteriohjelmat tuottavat työelämässä arvostetun yliopistotutkinnon. Lisäksi osaamisen päivittämiseen tarjoutuu lukuisia mahdollisuuksia mm. avoimen yliopiston koulutustarjonnan, täydennyskoulutuksen ja tiedekuntien täydentävien opintokokonaisuuksien kautta.

Kansainväliset maisteriohjelmat

Master's Programme in Financial and Management Accounting

The programme trains students to become financial and management accounting professionals, who meet the requirements set by companies operating in a global business environment. During the programme, the students develop proficiency in the analysis of accounting information for the needs of both a company’s internal decision-making and of the investors. Course modules reflect the recent trend in accounting towards the adoption of international financial reporting system and the growing need for management control and accounting of internationalised companies.

Graduates of the programme have the skills and knowledge needed in working for leading multinational corporations, audit firms or financial services industry. The programme also provides students with a solid foundation for further scientific research.

Basic information

Name of the Degree:
Master of Science (MSc) in Economics and Business Administration
Intake:
Duration of studies:
2 years
ECTS Credits:
Language of Instruction:
Graduate Profiles:
Auditor
PhD Student (Researcher)
Financial Analyst