Koulutustarjonta 2012-2013, ARKISTO

Oulun yliopisto tarjoaa monenlaisia opiskeluvaihtoehtoja. Perus- ja jatkotutkintoon tähtäävät koulutukset sekä eri maisteriohjelmat tuottavat työelämässä arvostetun yliopistotutkinnon. Lisäksi osaamisen päivittämiseen tarjoutuu lukuisia mahdollisuuksia mm. avoimen yliopiston koulutustarjonnan, täydennyskoulutuksen ja tiedekuntien täydentävien opintokokonaisuuksien kautta.

Kansainväliset maisteriohjelmat

Master's Programme in Learning, Education and Technology

The programme educates experts in learning. The contents of the programme are based on central and recent research in the learning sciences and technology-enhanced learning. The core of the education consists of three theoretical viewpoints: self-regulated learning, collaborative learning, and the learning of expertise. In addition, the programme includes the exploration of the significance of learning and educational technologies in the working life and the society both now and in the future.

Basic information

Name of the Degree:
Master of Arts (Education)
Intake:
Duration of studies:
2 years
ECTS Credits:
Language of Instruction:
Graduate Profiles:
Teachers / Educator
Human Resources Developer
Project Leader