Koulutustarjonta 2013-2014, ARKISTO

Oulun yliopisto tarjoaa monenlaisia opiskeluvaihtoehtoja. Perus- ja jatkotutkintoon tähtäävät koulutukset sekä eri maisteriohjelmat tuottavat työelämässä arvostetun yliopistotutkinnon. Lisäksi osaamisen päivittämiseen tarjoutuu lukuisia mahdollisuuksia mm. avoimen yliopiston koulutustarjonnan, täydennyskoulutuksen ja tiedekuntien täydentävien opintokokonaisuuksien kautta.

Koulutusohjelmat ja oppiaineet (5-6-vuotiset)

Hyvinvointitekniikan koulutusohjelma

Hyvinvointitekniikka on poikkitieteellinen koulutusala, jossa yhdistyy luonnontieteiden, tekniikan ja lääketieteen osaaminen. Alan tavoitteena on edistää terveyttä ja hyvinvointia uutta teknologiaa hyödyntäen. Sovelluskohteina ovat esimerkiksi terveydenhoidon diagnosointi- ja hoitomenetelmät, laitteet ja tietotekniset ratkaisut, sekä kotihoitoon, kuntoiluun ja muuhun hyvinvoinnin edistämiseen soveltuvat ratkaisut.

Hyvinvointitekniikan koulutus koostuu kolmivuotisesta kandidaatin ja kaksivuotisesta maisterin tutkinnosta. Tutkinnon suorittanut voi toimia asiantuntijana erilaisissa koulutukseen, tutkimukseen, teollisuuteen ja terveydenhuoltoon liittyvissä tehtävissä. Hän voi toimia esim. suunnittelijana, kehittäjänä, tutkijana, palveluiden tuottajana tai yrittäjänä.

Perustiedot

Sisäänotto 2013: 
15
Opintojen kesto: 
5 vuotta (3+2)
Laajuus: 
300 op (180 op + 120 op)
Opetuskieli: 
suomi
Valmistuneiden työnimikkeitä: 
Projektipäällikkö
Tuotespesialisti
Tutkija
Tutkimuskoordinaattori
+358 (0)294 486001
timo.jamsa (at) oulu.fi
+358 (0)294 486005
anna.jauho (at) oulu.fi

Hakeminen ja valintaperusteet

Seuraava haku: 
4.3.2013 - 3.4.2013 klo 16:15
Hae opiskelijaksi: 

Koulutusohjelmaan haetaan valtakunnallisessa sähköisessä yhteishaussa yliopistohaku.fi