Koulutustarjonta 2015-2016, arkisto

Oulun yliopisto tarjoaa monenlaisia opiskeluvaihtoehtoja. Perus- ja jatkotutkintoon tähtäävät koulutukset sekä eri maisteriohjelmat tuottavat työelämässä arvostetun yliopistotutkinnon. Lisäksi osaamisen päivittämiseen tarjoutuu lukuisia mahdollisuuksia mm. avoimen yliopiston koulutustarjonnan, täydennyskoulutuksen ja tiedekuntien täydentävien opintokokonaisuuksien kautta.

Koulutusohjelmat ja oppiaineet (5-6-vuotiset)

Intercultural Teacher Education

Intercultural Teacher Education -koulutus (ITE) vastaa monikulttuurisuuden asettamiin haasteisiin suomalaisessa koulutusjärjestelmässä ja antaa valmiuksia kansainvälisiin kasvatusalan tehtäviin. Koulutus antaa luokanopettajan kelpoisuuden. Koulutuksen pääkieli on englanti. Ohjelman joustavuus mahdollistaa erikoistumisen monenlaisiin tehtäviin. Monikulttuuristen luokkien opettaminen, projektien johtaminen ja hallinnointi, kansainvälinen konsultointi, koulutuspolitiikka ja -hallinto ja monialaisiin tutkimusprojekteihin osallistuminen ovat esimerkkejä tällaisista tehtävistä. Muiden opettajankoulutusohjelmien tapaan koulutukseen kuuluu kasvatustieteiden ja eri opetettavien aineiden opiskelua opetusharjoitteluineen, josta osa voidaan suorittaa ulkomailla. Koulutukseen kuuluu pakollinen vähintään kolme (3) kuukautta kestävä ulkomaanjakso, jonka aikana opiskelija opiskelee tai työskentelee kasvatustieteellisessä instituutiossa tai projektissa.

Kuva:
Kati Leinonen

Perustiedot

Sisäänotto:
Opintojen kesto:
5 vuotta (3+2)
Laajuus:
300 op (180 op + 120 op)
Opetuskieli:
englanti
Valmistuneiden työnimikkeitä:
Peruskoulun luokanopettaja
minna.saaskilahti (at) oulu.fi
study.education (at) oulu.fi
minna.sainio (at) oulu.fi

Hakeminen ja valintaperusteet

Seuraava hakuaika:
17.3.2015 - 9.4.2015 (klo 15.00 UTC +3)
Hae opiskelijaksi:

Koulutusohjelmaan haetaan sähköisessä yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.