16.8.2019 Uutinen

Isoherraselle dosentin arvo

Oulun yliopisto on myöntänyt dosentin arvon tekniikan tohtori Ville Isoherraselle. Dosentuurin alana on strateginen johtaminen, toiminnallinen erinomaisuus sekä tiedolla johtaminen.

Haapajärveltä lähtöisin oleva Isoherranen toimi aikaisemmin Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutin johtajana sekä Kerttu Saalasti säätiön asiamiehenä. Nykyisin hän on tuotehallinnasta ja jälkimarkkinoinnista vastaavana johtajana terveysteknologia-alan yrityksessä.

Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutti onnittelee Ville Isoherrasta.

Yhteystiedot: 9Solutions Oy, Ville Isoherranen, ville.isoherranen@9solutions.fi, 040 4570858

30.7.2019 Uutinen

Innovatiivista valoa innovatiivisiin tiloihin

Mia Pujolin opinnäytetyö ”Lighting at the End of the Tunnel-The Design of Adaptive and Intelligent Lighting for an Underground Workspace” (2019) tutkii älykkään valaistuksen ja järjestelmi

8.7.2019 Uutinen

Haastateltavana Verônica Angélica Freitas de Paula

Professori Verônica Angélica Freitas de Paula Uberlândian yliopistosta (UFU) vieraili Suomessa vuoden 2019 kesällä.

4.7.2019 Uutinen

Vierailu Pyhäsalmen kaivoksessa

Kesäkuussa Jari Joutsenvaara ja Henna-Maria Karjalainen Kerttu Saalasti Instituutista esittelivät Pyhäsalmen kaivosta Suomessa vierailevalle professori Verônica Angélica Freitas de Paulalle Uberlân

5.6.2019 Uutinen

Agriculture Innovation –konferenssi elokuussa Oulussa

Oulun yliopistolla järjestetään 7.-9.

31.10.2018 Uutinen

Matti Muhos Kerttu Saalasti Instituutin johtajaksi

Kerttu Saalasti Instituutin johtajaksi on valittu 1.11.2018 lukien dosentti, TkT Matti Muhos.

6.7.2018 Uutinen

Instituutti hakee uutta johtajaa

Kerttu Saalasti Instituutissa on käynnistynyt rekrytointiprosessi avoinna olevalle johtajan paikalle. Johtajan työskentelypaikka sijaitsee Instituutin päätoimipisteessä Nivalassa.

10.4.2018 Uutinen

Mikroyritykset haluavat kasvaa, mutta riskinottokykyä puuttuu

Valtaosa pohjoissuomalaisista mikroyrityksistä haluaa kasvaa. Kasvuun tarvitaan kuitenkin nykyistä vahvempaa riskinottoa.

20.3.2018 Uutinen

Instituutin johtaja uuteen tehtävään

Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutin johtaja tekniikan tohtori Ville Isoherranen siirtyy teknologiayritykseen johtotehtäviin huhtikuun puolivälissä.

13.10.2017 Uutinen

Tutkimusseminaarista lisää työhyvinvointia

Mielekäs työ on työhyvinvoinnin pohja

26.9.2017 Uutinen

UUTTA LIIKETOIMINTAA JA INNOVAATIOITA MAAN ALLA

-Itämeren alueen yhteisen kehittämisen tavoitteena on luoda parhaat palvelukäytännöt ja niitä tukevat määrittelyt uuden liiketoiminnan kehittymiselle ja tieteellisille löydöille maanalaisissa tiloi

19.9.2017 Uutinen

Vielä ehtii mukaan Mikroyrittäjyyden pohjoiseen työpajaan

Mitä tapahtui, kun utelias insinööri kurkisti keskoskaappiin?

4.9.2017 Uutinen

Kansainvälisyys teemana vuoden 2017 Kerttu Saalasti seminaarissa

Vuoden 2017 Kerttu Saalasti seminaari järjestetään Ylivieskassa ma 2.10.2017. Seminaarin teemana on Elinvoimaa kansainvälisyydestä.

25.8.2017 Uutinen

CallioLab - uusia mahdollisuuksia maan alla

Pohjois-Pohjanmaalla Pyhäjärven kaupungissa sijaitseva Pyhäsalmen kaivos on syvimpiä tunnettuja paikkoja Euroopassa: se ulottuu 1 445 metriä maan pinnan alapuolelle.

25.8.2017 Uutinen

Mikroyritysten kehittämisen uusi avaus Pohjois-Savossa

Pohjois-Savossa käynnistyy uudenlainen mikroyritysten kasvukokonaisuus, jonka kantavana voimana ovat yritykset itse. Siinä tarjotaan vertaistuen lisäksi asiantuntija-apua sekä ketteriä, nopeita kas

28.7.2017 Uutinen

Mielenkiintoinen kesätyö

Tutkimusharjoittelija Minna Vuolteenaho aloitti heinäkuun lopulla kesätyöjakson Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutissa.

15.6.2017 Uutinen

FMT-tutkimusryhmä esillä älykkäiden alueiden konferenssissa

Kesäkuun alussa Helsingissä järjestetyssä Smart Regions –tapahtumassa esiteltiin Euroopan Unionin aluekehittämisrahoituksella tuettuja eri

13.6.2017 Uutinen

Tutkimusharjoittelijana kesätöissä

- Kesäkuun ensimmäisenä maanantaina aloitin kesätyöt Oulun yliopiston Kerttu Saalastin Instituutissa, Hedvig Hautala kertoo. Viime syksyn TET-harjoittelu instituutissa innosti kysy

24.5.2017 Uutinen

Kosminen mittausmenetelmä suojelemaan maailman pohjavesiä

Oulun yliopiston tutkijat ovat kehittäneet kosmista säteilyä hyödyntävän mittausmenetelmän, jonka avulla voidaan löyttää ja suojella maapallon arvokkaita pohjavesivarantoja.

23.5.2017 Uutinen

Kansainvälistä tunnustusta mikroyrittäjyyden tutkijoille

Sosiaali- ja terveysalan yritysten kasvuvaiheita käsittelevä tutkimus palkittiin Puolassa järjestetyn kansainvälisen konferenssin pa

15.5.2017 Uutinen

3D-tulostus muuttaa maailmaa Tulevaisuuden Tuotantoteknologiat (FMT) –päivä Nivalassa 17.5.2017

-Tänä vuonna erityisenä teemana on 3D-metallitulostus, tutkimusjohtaja Kari Mäntyjärvi sanoo.

28.4.2017 Uutinen

Sijoitus Mikroyrittäjyysrahastoon edistään tutkimuksen ja yritysten yhteistyötä

Oulun yliopiston Kerttu Saalasti instituutin kotipaikan, Nivalan, kaupunginvaltuusto päätti juhlakokouksessaan 27.4.2017 sijoittaa 10.000 euroa Kerttu Saalasti säätiön vasta perustettuun Mikroyritt

29.3.2017 Uutinen

RFMedia-tutkimusyhteisön vuosiraportti 2016 ja hankeportfolio julkaistu

RFMedia-tutkimusyhteisön tarkoi­tuksena on taata yrityksiä tukevan tutkimustoiminnan ja osaamisen kehittyminen toiminta-alueellansa.