Ehdota omaa aihetta

Mikroyrittäjyyden pohjoisen työpajan tavoitteena on nostaa esille käytännön esimerkkejä mikroyrittäjien, tutkijoiden ja yrityspalveluiden yhteistyöstä, jossa teeman mukaisesti ”teoria kohtaa käytännön”. Toiveemme on, että tilaisuudessa sekä yrittäjät itse että muut toimijat esittelevät monipuolisesti mikroyrittäjyyteen liittyviä toimintamalleja, liiketoimintakokeiluita ja tutkimusalueita.

Esitysten muoto on vapaa. Perjantaina 22.9.2017 aamupäivällä kuulemme 10 minuutin esityksiä sekä käytännön kokemuksista (Paja 1) että mikroyrittäjyyden tutkimuksesta (Paja 2), joiden jälkeen on aikaa yhteiseen keskusteluun. Iltapäivällä on ohjelmassa todellisia tarinoita yrittäjyyden käytännön ja tutkimuksen kohtaamisista, joita kommentoi asiantuntijoista koostuva palautepaneeli.

Onko sinulla mielessäsi teemaan sopiva esimerkki tai kokemus, jonka haluaisit esitellä työpajassa? Otamme vastaan ehdotuksia, joista valitsemme kiinnostavimmat esimerkit aamupäivän Pajoihin (Käytännön kokemuksia tai Mikroyrittäjyyden tutkimusta) sekä iltapäivän Todellisia tarinoita –esittelyyn. .

Lähetä meille vapaamuotoinen (max 300 sanan) kuvaus yrityksesi kokeilusta, yhteistyöstä tai tutkimuksestasi 15.6.2017 mennessä osoitteeseen anna-mari.simunaniemi@oulu.fi. Kerro samalla, onko ehdotuksesi tutkimuksen vai käytännön kokemuksien kuvaamista.

 

Ilmoitus hyväksymisestä työpajaan lähetetään kesäkuun aikana.

Valmiit esitykset (Powerpoint) toimitettava 13.9.2017.

 

Lisätietoja:

tutkijatohtori Anna-Mari Simunaniemi, anna-mari.simunaniemi@oulu.fi, puh. 050 4662 832

Viimeksi päivitetty: 29.5.2017