University of Oulu, 2016

EdGlo - For Employers

Interested in offering an internship placement to one of our student experts? Please, contact study.education@oulu.fi 

Our students are competent coordinators, planning officers, project workers and teachers who have solid experience with multicultural teams. The EdGlo programme includes an internship period which can be implemented in Finland or internationally in a variety of different settings such as intergovernmental agencies, non-governmental organisations or educational institutions.

Kansainvälisiä osaajia tarjolla!

Voit hyödyntää kansainvälisiä osaajiamme mm. työharjoittelun, opinnäytetyötoimeksiantojen tai projektitöiden (kulttuurivalmennukset, opetusprojektit yms.) kautta (katso esimerkkejä). Ota yhteyttä, niin keskustellaan, miten voisimme parhaiten valjastaa kansainvälisten opiskelijoidemme osaamisen palvelemaan yritystäsi. 

Mitä?
Koulutuspolitiikan, koulutussuunnittelun ja monikulttuuristen tiimien asiantuntijat osoittavat eettisesti kestävää johtajuutta monitahoisissa koulutus- ja kasvatusympäristöissä lokaaleissa ja globaaleissa konteksteissa. He hyödyntävät ja tuottavat tutkimustietoa, joka on kestävää ja relevanttia kansallisessa ja kansainvälisessä koulutus- ja kasvatusalan keskustelussa.

Kenelle?

  • Julkinen, yksityinen ja kolmas sektori
  • Organisaatiot, järjestöt, konsulttipalvelut, oppilaitokset ja kansalaisjärjestöt, joiden työyhteisöissä kulttuurisensitiiviset työntekijät ovat voimavara.

Miten?

  • Harjoittelut
  • Projektityöt, esim. kulttuurivalmennukset, opetusprojektit jne.
  • Selvitystyöt, tutkimusraportit

 

Ota yhteyttä!

study.education@oulu.fi, puh. 0294 483710


 

Opaskirja työnantajalle
Palkkaa yliopisto-opiskelija! Harjoitteluopas työnantajille.

Tutustu
EdGlon harjoitteluopintojakson kuvaukseen.

 

 

Viimeksi päivitetty: 13.9.2019