Kesäopinnot

YLEISTÄ

  • Tiedekunta, avoin yliopisto ja Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto järjestävät kesäaikaista opetusta kesällä 2019.
  • Voidaksesi suorittaa kesäopintoja sinulla tulee olla voimassa oleva opinto-oikeus Oulun yliopistoon ja sinun tulee ilmoittautua läsnäolevaksi, jotta suoritukset voidaan kirjata Oodiin.
  • Ks. koko yliopiston kesäopintotarjonta, ohjeet yliopistoon ilmoittautumisesta ja kesäopintoja koskevat läsnäolo-ohjeet täältä http://www.oulu.fi/yliopisto/kesaopinnot . Lisätietoa kesäopintotuesta ja sen myöntämiskriteereistä löydät Kelan sivuilta.

Lue seuraavat ohjeet huolellisesti ja kysy tarvittaessa apua tutkinto-ohjelmasi koulutussuunnittelijalta tai osoitteesta study.education@oulu.fi

TIEDEKUNNAN TARJONTA

Kasvatustieteiden tiedekunta tarjoaa muutamia opintojaksoja ja kesätenttejä. Ilmoittautuminen opintojaksoille alkaa WebOodissa pääsääntöisesti 9.4. klo 8.00 ja päättyy 2.5.2019. Opiskelijat hyväksytään kursseille ilmoittautumisjärjestyksessä. Tiedekunta järjestää kaksi kesätenttiä (14.6.2019 ja 23.8.2019). Kesätentteihin ilmoittaudutaan WebOodissa 31.5.2019 mennessä. Tentittävät opintojaksot ilmoitetaan maaliskuun aikana.

KESÄLLÄ 2019 JÄRJESTETÄÄN TIEDEKUNNAN KESÄOPETUKSENA SEURAAVAT KURSSIT:

407040A Kvantitatiivisen tutkimuksen peruskurssi           

407041A Kvalitatiivisen tutkimuksen peruskurssi          

413031S Kvalitatiivisen tutkimuksen jatkokurssi                

408044S Graduseminaari, kesäkurssi

407045A Kandidaatintutkielma, kesäkurssi

413060S Kasvatussemiotiikka (huom! Ilmoittautuminen Optimassa ja https://wiki.oulu.fi/display/kassem)

407523A Plurilingualism and Education in the 21st Century (verkkokurssi)

407518A Global Citizenship Education (verkkokurssi)

408014S Pedagogiset haasteet tutkimuksessa: kirjapaketti 5 op, kirjapakettien info 8.5 klo 10.15-12 IT106, ilmoittautuminen opintojaksolle alkaa 9.5. WebOodissa.

 

410088P Kasvatuksen filosofiset ja eettiset lähtökohdat ja päämäärät, lukuvuoden 18-19 aikana aloitetun kurssin tehtävän voi palauttaa kesällä.

 

Mikäli ilmoittaudut opintojaksolle ja suorittamisesi estyy, PERU paikkasi, jolloin joku muu kesäpisteitä tarvitseva pääsee mukaan. Kesäopinnot ovat erityisjärjesteltyjä kursseja, joka tarkoittaa mahdollisuutta suorittaa kurssia annetuilla ohjeilla ainoastaan kesän ajan. Huolehdi siis itsenäiset tehtävät valmiiksi opintojakson päättymiseen mennessä/ elokuussa.

 

Kirjaston tiedonhakukoulutus kesällä 2019:

407045A Tiedonhankintakurssi (kasvatustieteet) (intensiiviperiodi + kesä)

Ilmoittautuminen WebOodissa.

 

POHJOIS-POHJANMAAN KESÄYLIOPISTON TARJONTA

Oulun yliopiston perustutkinto-opiskelijat voivat opiskella Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopistossa tutkintoon sisällytettäviä opintoja. Oulun yliopiston tutkintovaatimusten mukaiset Oulun toimipisteen järjestämät kesän 2019 opinnot ovat tutkinto-opiskelijoille maksuttomia.  Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston tarjonta julkaistaan osoitteessa http://www.pohjois-pohjanmaankesayliopisto.fi.

Huomioithan, että:

  • Osa kesäyliopiston järjestämistä opintojaksoista on perustutkinto-opiskelijoille maksuttomia. Jos opetus on maksutonta, siitä on erikseen maininta PPKYOn järjestämän opintokokonaisuuden tai opintojakson kohdalla ja tuolloin et tarvitse maksusitoumusta. Ilmoittautuessa maksulliselle opintojaksolle vastaat maksusta itse.
  • Ilmoittautuessasi kesäyliopiston opintoihin, on tärkeää, että merkitset oikein oman nimesi, tutkinto-ohjelmasi ja sen, että olet perustutkinto-opiskelija.
  • Seuraa itse aktiivisesti kesäyliopiston ilmoittautumistietoja. Usealta kurssilta tarkat aikataulut puuttuvat vielä.
  • Opiskelijalla on velvollisuus suorittaa kesäyliopiston kurssit loppuun kesäyliopiston kurssiajankohtana.
  • Luet tarkasti perumiseen liittyvät ohjeet ja perumatta jättämiseen liittyvistä sanktiomaksuista kesäopintojen nettisivuilta.

 

Viimeksi päivitetty: 8.5.2019