Kesäopinnot

YLEISTÄ

  • Tiedekunta, avoin yliopisto ja Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto järjestävät kesäaikaista opetusta kesällä 2018.
  • Voidaksesi suorittaa kesäopintoja sinulla tulee olla voimassa oleva opinto-oikeus Oulun yliopistoon ja sinun tulee ilmoittautua läsnäolevaksi, jotta suoritukset voidaan kirjata Oodiin.
  • Ks. koko yliopiston kesäopintotarjonta, ohjeet yliopistoon ilmoittautumisesta ja kesäopintoja koskevat läsnäolo-ohjeet täältä http://www.oulu.fi/yliopisto/kesaopinnot . Lisätietoa kesäopintotuesta ja sen myöntämiskriteereistä löydät täältä http://www.oulu.fi/yliopisto/opintotuki/kesaopintotuki ja Kelan sivuilta.

Lue seuraavat ohjeet huolellisesti ja kysy tarvittaessa apua tutkinto-ohjelmasi koulutussuunnittelijalta tai osoitteesta study.education@oulu.fi

TIEDEKUNNAN TARJONTA

Kasvatustieteiden tiedekunta tarjoaa muutamia opintojaksoja ja kesätenttejä. Ilmoittautuminen opintojaksoille alkaa WebOodissa 12.4. klo 8.00 ja päättyy 27.4. Opiskelijat hyväksytään kursseille ilmoittautumisjärjestyksessä. Tiedekunta järjestää kaksi kesätenttiä (8.6.2018 ja 10.8.2018). Kesätentteihin ilmoittaudutaan WebOodissa toukokuussa. Tentitättävät opintojaksot löydät täältä: Kesätentit 2018.

 

KESÄLLÄ 2018 JÄRJESTETÄÄN TIEDEKUNNAN KESÄOPETUKSENA SEURAAVAT KURSSIT:

407040A Kvantitatiivisen tutkimuksen peruskurssi  

407041A Kvalitatiivisen tutkimuksen peruskurssi                         

413031S Kvalitatiivisen tutkimuksen jatkokurssi                          

408044S Graduseminaari, kesäkurssi

407045A Kandidaatintutkielma, kesäkurssi

407085A MindBusiness 1: Tunnista yrittäjyysvalmiutesi

407523A Plurilingualism and Education in the 21st Century (verkkokurssi)

407518A Global Citizenship Education (verkkokurssi)

404022A Vapaavalintainen harjoittelu

408014S Pedagogiset haasteet tutkimuksessa kirjapaketti 

407071A Viittomapohjainen kommunikaatio

 

410088P Kasvatuksen filosofiset ja eettiset lähtökohdat ja päämäärät, lukuvuoden aikana aloitetun kurssin tehtävän voi palauttaa kesällä.

408038S Teemaharjoittelu (luokanopettajaopiskelijat)

 

Mikäli ilmoittaudut opintojaksolle ja suorittamisesi estyy, PERU paikkasi, jolloin joku muu kesäpisteitä tarvitseva pääsee mukaan. Kesäopinnot ovat erityisjärjesteltyjä kursseja, joka tarkoittaa mahdollisuutta suorittaa kurssia annetuilla ohjeilla ainoastaan kesän ajan. Huolehdi siis itsenäiset tehtävät valmiiksi ennen 1. periodin alkua elokuussa.

 

Kirjaston tiedonhakukoulutus kesällä 2018:

407045A Tiedonhankintakurssi (kasvatustieteet) (intensiiviperiodi + kesä)

Lisätietoa http://libguides.oulu.fi/407045A

Ilmoittautuminen WebOodissa

 

POHJOIS-POHJANMAAN KESÄYLIOPISTON TARJONTA

Oulun yliopiston perustutkinto-opiskelijat voivat opiskella Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopistossa tutkintoon sisällytettäviä opintoja. Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston tarjonta julkaistaan osoitteessa http://www.pohjois-pohjanmaankesayliopisto.fi.

Huomioithan, että:

  • Osa kesäyliopiston järjestämistä opintojaksoista on perustutkinto-opiskelijoille maksuttomia. Jos opetus on maksutonta, siitä on erikseen maininta PPKYOn järjestämän opintokokonaisuuden tai opintojakson kohdalla ja tuolloin et tarvitse maksusitoumusta. Ilmoittautuessa maksulliselle opintojaksolle vastaat maksusta itse.
  • Ilmoittautuessasi kesäyliopiston opintoihin, on tärkeää, että merkitset oikein oman nimesi, tutkinto-ohjelmasi ja sen, että olet perustutkinto-opiskelija.
  • Seuraa itse aktiivisesti kesäyliopiston ilmoittautumistietoja. Usealta kurssilta tarkat aikataulut puuttuvat vielä.
  • Opiskelijalla on velvollisuus suorittaa kesäyliopiston kurssit loppuun kesäyliopiston kurssiajankohtana.
  • Luet tarkasti perumiseen liittyvät ohjeet ja perumatta jättämiseen liittyvistä sanktiomaksuista kesäopintojen nettisivuilta.

 

Viimeksi päivitetty: 3.5.2018