nallen-talvipesa-nukketeatteria-laulua-tanssia-alle-3-vuotiaiden-kanssa-2000x1200.jpg

RISTIINPÖLYTYS – LASTENMUSIIKKI TAITEIDEN RAJAPINNOILLA

Perjantai, marraskuu 13, 2020

Suomen musiikkikasvatusseura – FiSME ry järjestää lasten oikeuksien viikon kunniaksi seminaarin lastenmusiikkipäivänä 13.11.2020 Oulun yliopiston Saalastinsalissa klo 12.15–15.00.

Seminaariin on mahdollista osallistua paikan päällä (paikkoja rajoitetusti) tai etäyhteydellä.

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittaudu seminaariin 11.11. mennessä osoitteeseen musiikkikasvatus@gmail.com.

Muistathan ilmoittaa osallistutko seminaariin paikan päällä (paikkoja rajoitetusti) vai etäyhteydellä. Seminaari on maksuton.

Tarkempi ohjelma:

Seminaarin lisäksi Lastenmusiikki ry järjestää lastenmusiikkikonsertin klo 10.00–11.15 sekä Jellonagaalan klo 18–19. Gaalassa palkitaan ansioituneita lastenmusiikintekijöitä. Molemmat tilaisuudet ovat katsottavissa striiminä.

Yhteistyössä: Oulun yliopisto, Jyväskylän yliopisto, Lastenmusiikki ry, Oulun ammattikorkeakoulu, Suomen kansallisooppera ja -baletti, Oulun kaupunki, Kempeleen puutarhaoppilaitos

Lisää kalenteriin

Tapahtuman sijainti