Opetus- ja kulttuuriministeriö palkitsi Oulun yliopiston kärkihankkeita

Opetus- ja kulttuuriministeriön asettama opettajankoulutusfoorumi palkitsi ansioituneita opettajankoulutuksen kehittämishankkeita torstaina 29.11. Helsingissä järjestetyssä opettajankoulutusfoorumin juhlaseminaarissa. Palkituista ministeriön kärkihankkeista kolmea koordinoi Oulun yliopisto.

Tunnustuksia jaettiin kolmessa kategoriassa. Kaikki palkitut kärkihankkeet ovat:

Kunniamaininta innostavimmasta toimintamallista

Kunniamaininta onnistuneimmasta viestinnästä ja näkyvyydestä

Kunniamaininta parhaasta verkostoitumisesta ja yhteistyöstä

Kuva. Kunniakirjat vastaanottivat Heikki Kontturi ja Viivi Seppänen (OpenDigi), Maria Kääriäinen ja Kristina Mikkonen (TerOpe) sekä Marjatta Takala (Tuetaan yhdessä).   Onnea kaikille palkituille!Kuva. Kunniakirjat vastaanottivat Heikki Kontturi ja Viivi Seppänen (OpenDigi), Maria Kääriäinen ja Kristina Mikkonen (TerOpe) sekä Marjatta Takala (Tuetaan yhdessä).

Onnea kaikille palkituille!

Viimeksi päivitetty: 5.12.2018