Yhdessä opettajan työn tunteiden jäljillä

Yhdessä opettajan työn tunteiden jäljillä -seminaari

Tiistai, toukokuu 7, 2019

Opettajat työskentelevät ympäristöissä, joissa liikkuvat monenlaiset, usein ristiriitaisetkin tunteet eikä niitä aina ole helppoa ilmaista. Tunteilla on kuitenkin suuri merkitys opettajien hyvinvoinnille. Haluaisitko purkaa toisten kanssa opettajan työhön liittyviä monenlaisia tunteita? Oletko kiinnostunut oppimaan uutta työhön liittyvien tunteiden ulottuvuudesta?

Oulun yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnan Suomen Akatemian rahoittamassa hankkeessa on tutkittu opettajan työn tunneulottuvuutta.

Kutsumme Sinut jakamaan kokemuksia ja pohtimaan tunteita ja niiden merkitystä opettajan työssä.

Seminaarissa Tarinateatteri FoxTrott tekee näkyväksi tutkijoiden kanssa hankkeen tutkimustuloksia. Seminaarin työpajoissa tunteiden äärelle pysähdytään tutkijoiden, tarinateatterilaisten ja toiminnallisten ryhmien ohjaajien kanssa.

Toivotamme seminaariin lämpimästi tervetulleiksi eri kouluasteilla ja varhaiskasvatuksessa työskentelevät opettajat, kasvatusalan opiskelijat, opettajankouluttajat sekä kaikki muut kasvatuksen parissa työskentelevät.

Ilmoittautumiset 18.4. mennessä Oulun yliopiston tapahtumasivun kautta osoitteessa https://www.oulu.fi/yliopisto/node/58555. Paikkoja on rajoitettu määrä ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Muistathan ilmoittautua hyvissä ajoin!

Lisätietoja projektikoordinaattori Sirpa Ylimaula, puh. 0294 483601, e-mail sirpa.ylimaula@oulu.fi.

Tervetuloa!

Professori emerita Eila Estola, tutkijatohtorit Erkki T. Lassila ja Minna Uitto