Hae opiskelijaksi

Kulttuuriantropologian opiskelu antaa monipuoliset valmiudet, jos Sinua kiinnostaa työskentely tutkimuksen parissa, kulttuurialalla, kansainvälisissä tehtävissä, mediassa tai muilla aloilla, joilla ihmisen käyttäytymisen ymmärtäminen on tärkeää.

Oulun yliopistossa kultuuriantropologia kuluun historia-, kulttuuri- ja viestintätieteiden tutkinto-ohjelmaan. Kulttuuriantropologian ja arkeologian oppiaineissa järjestetään vuosittain yhteinen pääsykoe, jossa valitaan yhteensä 16 uutta pääaineopiskelijaa. Heillä on yhteiset kulttuuriantropologian ja arkeologian perusopinnot, jonka jälkeen opiskelijat valitsevat pääaineekseen joko kulttuuriantropologian tai arkeologian.

Kulttuuriantropologian ja arkeologian perusopinnot muodostavat vapaasti valittavan sivuainekokonaisuuden. Lue lisää.

Opinto-oikeutta tohtoriopintoihin haetaan Oulun yliopiston tutkijakoulun (UNIOGS) kautta.

Viimeksi päivitetty: 20.12.2016