Joulukuun 2019 Maanantaiseminaari

Maanantai, joulukuu 16, 2019

Maanantaiseminaarit ovat avoimia kaikille puheesta, kielestä ja kommunikoinnista kiinnostuneille. Niiden järjestäjänä toimii Oulun yliopiston logopedian tutkimusyksikkö. Seminaarit pidetään yliopiston Linnanmaan kampuksella.

Seuraavassa maanantaiseminaarissamme 16.12.2019 klo 14.30-15.45 (Sali ilmoitetaan myöhemmin) professori Kerttu Huttunen puhuu aiheesta:  ”Lapsen kielelliset ja sosioemotionaaliset taidot – yhteydet ja kehityksen tukeminen”.

Maanantaiseminaaria on mahdollista seurata myös etäyhteydellä.  Etäyhteydellä osallistumisen ohjeet päivitetään  tälle sivustolle ennen seminaaria.

Logopedian opiskelijat voivat suorittaa seminaariin liittyvän oppimistehtävän, joka kuuluu opintokokonaisuuteen Logopedinen asiantuntijuus. Lisätietoja suorittamisesta löytyy Moodlesta

Lämpimästi tervetuloa!

Lisää kalenteriin