Joulukuun 2019 Maanantaiseminaari (Sali L8)

Maanantai, joulukuu 16, 2019

Maanantaiseminaarit ovat avoimia kaikille puheesta, kielestä ja kommunikoinnista kiinnostuneille. Niiden järjestäjänä toimii Oulun yliopiston logopedian tutkimusyksikkö. Seminaarit pidetään yliopiston Linnanmaan kampuksella.

Seuraavassa maanantaiseminaarissamme 16.12.2019 klo 14.30-15.45 (sali L8) professori Kerttu Huttunen puhuu aiheesta:  ”Lapsen kielelliset ja sosioemotionaaliset taidot – yhteydet ja kehityksen tukeminen”.

Seminaarin materiaali: Lasten kielelliset ja sosioemotionaaliset taidot - Huttunen - Maanantaiseminaari 16.12.2019 nettiversio.pdf

Logopedian opiskelijat voivat suorittaa seminaariin liittyvän oppimistehtävän, joka kuuluu opintokokonaisuuteen Logopedinen asiantuntijuus. Lisätietoja suorittamisesta löytyy Moodlesta

Lämpimästi tervetuloa!

Lisää kalenteriin