Opiskelun tilat, laitteet ja ohjelmat

Logopedian oppiaineen tilat sijaitsevat Linnanmaan kampuksella, Humanistisen tiedekunnan 1. kerroksessa. Oppiaineen tiloista löytyvät ilmoitustaulut, henkilökunnan työhuoneet, opiskelijoiden huone CommuniCafe sekä terapiatilat. Logopedian opetusta annetaan pääsääntöisesti Linnanmaan kampuksella. Lisäksi opetusta annetaan joidenkin kurssien yhteydessä Kontinkankaan kampuksella ja puheterapeuttien työpisteissä Oulussa ja lähikunnissa.

Logopedian opintoihin kuuluvat opintojaksot Omien asiakkaiden ohjattu kuntoutus I ja II, joiden aikana opiskelijat antavat puheterapiaa opettajan ohjauksessa. Terapiaa varten oppiaineen tiloissa on kuusi terapiahuonetta, joihin on seurantamahdollisuus.

Tutkimuskäytössä oppiaineella on äänitysstudio ja erilaisia työasemia, jotka mahdollistavat  video- ja äänitallenteiden siirron, muokkauksen sekä monipuolisen analyysin. Lisäksi oppiaineella on tutkimusyhteistyössä mahdollisuus tehdä EEG-rekisteröintiin perustuvia herätevastemittauksia Neurokognitiivisen yksikön tiloissa OYS:lla.

Viimeksi päivitetty: 14.11.2012