Health Tuesday Oulu: AI and Machine learning defining the future of health care

Tiistai, joulukuu 3, 2019

Health Tuesday offers participants an excellent opportunity to discuss with professionals of health, well-being and health tech companies, decision-makers, investors and representatives of the public sector. Interesting presentations will build a base for networking and discussions. Oulu is taking part in Health Tuesday events via webcast and a regional discussion and/or presentations to be held after the webcasting alongside small-scale breakfast.

Registration by November 28.

Date: 3.12.2019

8:00 Webcast from BusinessFinland:

Opportunities of AI in the Finnish health care system
Pekka Neittaanmäki, Professor, University of Jyväskylä

Utilizing AI in epilepsy diagnostics
Kaapo Annala, CEO, Neuro Event Labs Oy

Building an AI powered ergonization
Mikko Koskinen, Senior Data Scientist, Reaktor Oy
Sammeli Liikkanen, Digitalist, Head of X Lab, Orion Pharma

8:45 Local program:

Fifth Profiling Area – DigiHealth
Tuire Salonurmi, Dosentti, Lääketieteellisen kuvantamisen, fysiikan ja tekniikan tutkimusyksikkö (MIPT), Oulun yliopisto

9:00 -  Työpajaosuus (suomeksi):

Työpajaosuuden alustus
Jani Turku ja Elina Kesäniemi
CoHeWe-hanke, Laurea Ammattikorkeakoulu

Digitaalinen Oulu – Elinvoimaa digitalisaation ja kehittäjäkumppanuuden avulla
Juhani Heikka, Kehityspäällikkö, ICT elinvoima & TKI toiminta, Oulun Digi / Oulun kaupunki

Tekoäly ja koneoppiminen – Kuinka rakennetaan vaikuttavaa yhteistyötä?

Tervetuloa pohtimaan, kuinka voimme luoda mahdollisimman tehokasta, monipuolista ja skaalautuvaa yhteistyötä tekoälyn ympärille rakentuvissa ekosysteemeissä sosiaali- ja terveysalalla. Työpajassa koneoppimisesta, tekoälystä ja datasta innostuneet yritykset, julkisen sektorin asiantuntijat ja tutkijat tulevat hahmottelemaan yhdessä monitoimijaisen yhteistyön mahdollisuuksia ja rakentamaan siltoja sudenkuoppien yli. Uusien oivallusten äärelle meidät ohjaa fasilitaattori, improvisoiva insinööri Jani Turku. Työpaja järjestetään osana 6Aika CoHeWe -hanketta.

Event ends by 11:30.

Registration by November 28.

Lisää kalenteriin

Tapahtuman sijainti