OYS:n harvinaissairauksien yksikön avajaiset

Perjantai, syyskuu 2, 2016

OYS:n harvinaissairauksien yksikön avajaiset

Oulun yliopistollinen sairaala (OYS) on perustanut harvinaissairauksien yksikön (Harvi). Se vastaa OYS:n erityisvastuualueella niiden harvinaissairauksien diagnostiikasta ja hoidon koordinoinnista, joille ei ole olemassa selkeää omaa erikoisalaa, ja edistää näiden sairauksien tieteellistä tutkimusta yhteistyössä Oulun yliopiston ja muiden kotimaisten ja kansainvälisten tutkijoiden kanssa.

Harvi-yksikön toiminnan käynnistymistä juhlistetaan avajaisseminaarilla, joka pidetään perjantaina 2.9.2016 klo 8.30-15.00 (OYS:n luentosali 10). Tilaisuudessa kuullaan esityksiä harvinaisiin sairauksiin liittyen sekä yleisellä tasolla että myös yksityiskohtaisemmin eräiden sairausryhmien kohdalla. Tavoitteena on lisätä harvinaissairauksien tunnettavuutta ja verkostoitumista osaamisessa. Kohderyhmänä ovat sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaiset ja harvinaissairauksien genetiikasta, kliinisestä kuvasta ja hoidoista kiinnostuneet tutkijat.

Avajaisseminaarin ohjelma ja ilmoittautumisohjeet: Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin koulutuskalenteri (https://hrmpublic.services.plat.fi/ppshpKoulutus)

Tilaisuus on maksuton. Ilmoittautumista pyydetään tarjoilujen vuoksi.

Lisää kalenteriin

Takaisin tapahtumiin